Windows 10 Pro ve Home'da driver desteği farkı var mı?

berkyoztrk

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Aspire 7 A715-42G markalı laptopa sahibim. God Of War oynarken veya başka oyunlar oynarken hangi ayarda oynarsam oynayayım düşük FPS sorunu alıyorum. Darboğaz olsa da olmasa da oynayamıyorum. Isınma sorunu yok. RAM 6 GB civarlarına çıkıyor. Yetmiyor mu acaba diye Acer müşteri hizmetlerini aradım. Oradaki teknik sorumlu arkadaş. Windows 10 Pro kullanıyorsanız Home sürümüne geçin driver desteği Pro da yok dedi. Sizce doğru mudur bu? Format atıp Home sürümünü yüklemeli miyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir şeyi yeni duydum. Versiyona göre olmayabilir fakat Home'da olup da Pro'da olmaması ilginç bir durum.

Herkese merhaba. Aspire 7 A715-42G markalı laptopa sahibim. God of War oynarken veya başka oyunlar oynarken hangi ayarda oynarsam oynayayım düşük FPS sorunu alıyorum. Darboğaz olsa da olmasa da oynayamıyorum. Isınma sorunu yok. RAM 6 GB civarlarına çıkıyor. Yetmiyor mu acaba diye Acer müşteri hizmetlerini aradım. Oradaki teknik sorumlu arkadaş. Windows 10 Pro kullanıyorsanız Home sürümüne geçin driver desteği Pro da yok dedi. Sizce doğru mudur bu? Format atıp Home sürümünü yüklemeli miyim? Teşekkürler.

Okuldaki PC'lerde Education Edition var çatır çatır oyun bile oynuyoruz, abimde 10 Pro var oynuyor bir aralar Enterprise kullandım (deneme amaçlı) ve hiçbir problem olmadı sıradan müşteri temsilcisi işte hangisi adamakıllı bilgi veriyor ki? Böyle bir durum olamaz sonuçta temelde yine Windows var lisans farklı sadece.

Hayır sadece bazı özellik kısıtlamaları mevcut.
Zaten yanlış hatırlamıyorsam yeni ISO'larda versiyonsuz geliyor kurduğunuz lisansa göre Windows versiyon ayarlıyor.

Windows 10 Home edition kurulumunu yaptım. Cihazıma NVidia güncellemelerini yaptığımda sürücü uyuşmuyor diyor. RTX 3050 LAPTOP GPU indiriyorum Windows 10 64 bit uyuşmuyor diyor. Acer'in kendi sitesinde de yok SSID girip bakıyorum RTX 3050Ti driveri var onu kuruyorum o kuruluyor ama userbench mark test'te hala AMD ekran kartı gözüküyor. @morfinsamet @Marla Singer @Negative Sir @Canberk 61 TS @Yener K.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı