Windows 10 Pro yerel disk D yok

d0d01

Hectopat
Merhaba iyi sosyaller, cahilliğimi mazur görün. İkinci el aldığım bilgisayarın kurulumunu yaptım fakat sadece 490 GB'lık bir yerel disk C görünüyor, başka bir disk sürücüsü yok. Windows 10 Pro kurdum. Bu şekilde kullansam bir sıkıntı olur mu, ayrıca bir SSD alınır mı? Yapmam gerekenleri söylerseniz çok sevinirim.

Not: Oyun için kullanacağım. Birkaç oyunu da C'ye kurdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iyi sosyaller, cahilliğimi mazur görün. İkinci el aldığım bilgisayarın kurulumunu yaptım fakat sadece 490 GB'lık bir yerel disk C görünüyor, başka bir disk sürücüsü yok. Windows 10 Pro kurdum. Bu şekilde kullansam bir sıkıntı olur mu, ayrıca bir SSD alınır mı? Yapmam gerekenleri söylerseniz çok sevinirim.

Not: Oyun için kullanacağım. Birkaç oyunu da C'ye kurdum.
Merhaba, cihazda D diski olduğundan emin misiniz? Masaüstü mü dizüstü mü? Disk varsa Windows ve R tuşuna basıp diskmgmt.msc yazın ve siyah renkle belirtilen "Ayrılmamış" bölümüne sağ tıklayıp yeni birim oluşturun.

PC içinde sadece bir adet disk var ve disk birimlere ayrılmamışsa bu durum normal. Bu şekilde kullanmada sakınca yok. SSD alma konusu kişinin ihtiyacına göre değişir. PC içinde HDD var ise alınmalıdır hız açısından. Onun dışında hafıza yeterli geliyorsa gerek yoktur ancak oyunlar yer kaplayacağı için gereksinim duyulabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı