Windows 10 Pro'dan 11'e geçiş yapılırsa Pro mu olur?

Myotismon_43

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Şu an da bende Windows 10 Pro mevcut güncellemelerden ücretsiz Windows 11'e geçiş yaparsam Windows 11 Pro mu olacak yoksa düşük sürüm mü gelecek? Ona göre OEM key alıp geçiş yapacağım.

Selam arkadaşlar. Şu an da bende Windows 10 Pro mevcut güncellemelerden ücretsiz Windows 11'e geçiş yaparsam Windows 11 Pro mu olacak yoksa düşük sürüm mü gelecek? Ona göre OEM key alıp geçiş yapacağım.

Sana seçtiriyor diye biliyorum.

11 olacak, 10/11 zaten aynı keydir.
İstersen aynı key ile 10/11 Dual kur fark etmez.

Windows 11,Windows 10 altyapısını kullanır.
Yani aslında bizim Windows 11 olarak kulllandığımız, işletim sistemi temelde Windows 10 dur. 😁
Valla yiğenim Windows 11 e geçti oyunlarda %30 performans yükselişi oldu mavi ekran veriyordu düzeldi zaten ekimde miydi bitecek geçeyim diyorum.

Vallahi yiğenim Windows 11'e geçti oyunlarda %30 performans yükselişi oldu mavi ekran veriyordu düzeldi zaten Ekim'de miydi bitecek geçeyim diyorum.
Ne güzel.
Yalnız bende ufak bir sıkıntı var Windows 11 24H2 de RX 580 ekran kartı PC bu ayarlarla uyku moduna geçiyor ve uyanmıyor o kadar sanırım ekran kartımla alakalı bir problem bilmiyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Windows 11 24H2'ye mi geçtiniz?
Şu anda bu problemlerden dolayı Windows 10 dayım.

Ne güzel.
Yalnız bende ufak bir sıkıntı var Windows 11 24H2 de RX 580 ekran kartı PC bu ayarlarla uyku moduna geçiyor ve uyanmıyor o kadar sanırım ekran kartımla alakalı bir problem bilmiyorum.

Eki Görüntüle 2469441

Windows 11 24H2'ye mi geçtiniz?
Şu anda bu problemlerden dolayı Windows 10 dayım.
Daha geçmedim bu sıralar yoğunum PC nin başına oturamam geçince böyle sorun olmadığını yazarım benim ekran kartım da RX6800XT umarım böyle sorun olmaz bende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı