Windows 11 Pro'dan Home'a geçiş yapmak

EminKaymaz

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi W11 Pro kurulu Home key satın almayı düşünüyorum. Alacağım yerde bariz bir fiyat farkı var. Nasıl Home'a geçiş yapabilirim?

Başlıkta dediğim gibi W11 Pro kurulu Home key satın almayı düşünüyorum alacağım yerde bariz bir fiyat farkı var nasıl Home'a geçiş yapabilirim.

Kullanım amacımı Home karşılıyor desem daha doğru.

Key nerden alıyorsun bilmiyorum ama geçenlerde 15 TL veya 5TL hatırlamıyorum 11 PRo keyi almıştım trendyoldan hala çalışıyor. Home geçtiğin zaman bazı ayarlara erişemiyorsun bunlar nelerdi hatırlayamıyorum ama performans ayarlarıyla ilgili olanlar vardı.

1738665648678.png

YouTube'dan araştırıp bedavaya etkinleştirebilirsin key almana gerek yok.
Hocam çok guvenli bir yol degil. Evet ise yariyor ama karsi tarafa güvenmek sorun. Her guvenlik guncellemesinden sonra tekrar etkinlestirmek gerekiyor ayriyetten. 100tl civarinda oem key almasi cok daha mantikli olur.

Hocam çok guvenli bir yol degil. Evet ise yariyor ama karsi tarafa güvenmek sorun. Her guvenlik guncellemesinden sonra tekrar etkinlestirmek gerekiyor ayrıyeten. 100TL civarinda OEM key almasi cok daha mantikli olur.

Yani fiyatı dert ediyorsa almaması daha mantıklı zaten o videolardaki kodlara bakınca zararlı bir script yazılmadığı anlaşılıyor. Ama aralarında zararlılarında olmadığını söyleyemem.

Key nerden alıyorsun bilmiyorum ama geçenlerde 15 TL veya 5TL hatırlamıyorum 11 PRo keyi almıştım trendyoldan hala çalışıyor. Home geçtiğin zaman bazı ayarlara erişemiyorsun bunlar nelerdi hatırlayamıyorum ama performans ayarlarıyla ilgili olanlar vardı.

Eki Görüntüle 2415880
CMD'ye "slmgr -dli" komutunu yazar mısın? Retail mi, oem mi merak ettim. Duruma göre ben de alabilirim buradan

CMD'ye "slmgr -dli" komutunu yazar mısın? Retail mi, oem mi merak ettim. Duruma göre ben de alabilirim buradan
Fiyatı görünce hiç umursamadım. Sistemde büyük değişiklik yapmadığım sürece format atmıyorum.

1738667408241.png

Hocam SağlamLisans'ta 250 TL güvenilir diye biliyorum başka güvenilir ve ucuz yer var mı yakın zamanda aldığınız OEM bulmaya çalışıyorum fakat Retail olunca ne gibi bir sıkıntısı var bilmiyorum.

Bir de hocam Pro aktif olunca sistemi gereksiz yere yoran ek özellikler gelir mi?

Son düzenleme:
Hocam SağlamLisans'ta 250 TL güvenilir diye biliyorum başka güvenilir ve ucuz yer var mı yakın zamanda aldığınız OEM bulmaya çalışıyorum fakat Retail olunca ne gibi bir sıkıntısı var bilmiyorum.

Bir de hocam Pro aktif olunca sistemi gereksiz yere yoran ek özellikler gelir mi?

Pro olmasının bir zararı yok home daha performanslı diye birşey de yok. Home versiyonlarda yukarda dediğim gibi bazı performans ayarlarına erişemiyorsun.

Sağlam lisans güvenilirdir evet. Oradan retail key alan arkadaşım var. Retail olunca lisansını başka bilgisayara taşıyabiliyorsun. Şahsen ben 5 yılda bir bilgisayar değiştiriyorum. 5 yıl sonra bana windows 11 pro lisansı lazım olacak veya olmayacak diye düşünmüyorum. İşimi gören en ucuz 11 pro lisansı alıp devam ediyorum.

Retail olacak diye 250 lira verdin. Bende 15 liraya key alıyorum. Güvenlik olarak ikiside aynı. Program yok komut yok sadece key var.
Diyelim benim key yılda bir patlıyor 10 yıl boyunca 10 defa key alsam senin verdiğin paraya yaklaşamıyorum. 10 yıl sonra windows 11'i bırak windows olacak mı acaba ?
Ayda bir bios güncelliyor veya yılda 5-10 defa format atıyorsan ya da sık donanım değiştiriyorsan retail almana saygı duyarım ama insanların büyük kısmı bunu yapmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı