Windows 10 Proxy ile Google hızlandırma

evcilgangsta

Hectopat
Yer
İzmit/Kocaeli
Daha fazla  
Windows 10 kullanıcısıyım. Google araması yapınca aramalar bitince ekranda görünmesi birkaç saniyeyi buluyor ve görsel aramalarında çıkan sonuçlardan birine tıklarsam ekran beyaz olarak kalıyor.
Proxy ayarlarını görsellerde verdiğim gibi otomatiğe geçirince sorunun çözüldüğünü keşfettim. Ancak problem şu ki bilgisayarı her kapatıp açtığımda yine görsellerde verdiğim gibi manuele geçiş yapıyor ve yine Google ara sorunu yaşıyorum.
Her kapatıp açmada ayarı düzelmek sinir bozucu olmaya başladı. Ayarların otomatikte kayıtlı kalmasını sağlayacak bir yöntem mevcut mudur? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Sorun yaratan ayar görseli:

manual.png

Sorunun olmadığı durum:

oto.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Regedit üzerinden HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings dizinine girip ProxySettingsPerUser değişkenini 1 yapman yeteli olacaktır.
Deneme fırsatımşu an oldu ancak durum aynı bilgisayarı kapatıp açtığımda eski haline döndü her şey.
Şimdi baktım kayıt defteri de tekrar 0 değerini almış. Bir de güvenli modda falan deneyip buraya sonucu yazarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı