shell32.dll
Megapat
Kod:
slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cpky
slmgr.vbs /ckms
Yönetici olarak çalıştırılmış komut istemi ile yukarıdaki komutları sırayla yollayın.
slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cpky
slmgr.vbs /ckms
Kod:slmgr.vbs /upk slmgr.vbs /cpky slmgr.vbs /ckms
Yönetici olarak çalıştırılmış komut istemi ile yukarıdaki komutları sırayla yollayın.
slmgr /ipk VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Yani gerek varmı hocamAşağıdaki satırı da yollayarak Windows 10 Pro lisansınızı Microsoft'un sağladığı generic key'e dönüştürün. Bu sayede aktivasyonunuz da düşer. Tekrar aktivasyon için lisans almalısınız.
Kod:slmgr /ipk VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Bu işlemden sonra format atıp atmamak sizin kararınız ona bir şey diyemem.
Yani gerek var mı hocam?
Merhaba bilgisayarıma virüs bulaştığı için sıfırdan format attım ve formattan sonra Windows 10 Pro ürün anahtarı ile etkinleştirmem lazımdı bende programsız bir yöntemle etkinleştirdim CMD ile ancak içime sönmeyen bir şey var bu yöntem güvenlimi daha yeni virüslerden kurtuldum hiçbir daha format falan atamam umarım güvenlidir, diyelim ki bu yöntem virüslü nasıl kurtulurum veya nasıl virüssüz etkinleştiririm yazarsanız sevinirim.
Not: KMSpico mu artık ismi neyse onu kullanmadım herkes onu kullanırsan virüs demesin kullanmadım.
Merhaba bilgisayarıma virüs bulaştığı için sıfırdan format attım ve formattan sonra Windows 10 Pro ürün anahtarı ile etkinleştirmem lazımdı bende programsız bir yöntemle etkinleştirdim CMD ile ancak içime sönmeyen bir şey var bu yöntem güvenlimi daha yeni virüslerden kurtuldum hiçbir daha format falan atamam umarım güvenlidir, diyelim ki bu yöntem virüslü nasıl kurtulurum veya nasıl virüssüz etkinleştiririm yazarsanız sevinirim.
Not: KMSpico mu artık ismi neyse onu kullanmadım herkes onu kullanırsan virüs demesin kullanmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.