Windows 10 Pro'yu programsız etkinleştirmek güvenli mi?

Kod:
slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cpky
slmgr.vbs /ckms

Yönetici olarak çalıştırılmış komut istemi ile yukarıdaki komutları sırayla yollayın.

Nasıl bu KMS sunucusundan ayrılırım formata gerek yok inşallah.

Kod:
slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cpky
slmgr.vbs /ckms

Yönetici olarak çalıştırılmış komut istemi ile yukarıdaki komutları sırayla yollayın.

Allah senden razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim daha bu verilerimi almaz format atmama gerek yok değil mi?

Aşağıdaki satırı da yollayarak Windows 10 Pro lisansınızı Microsoft'un sağladığı generic key'e dönüştürün. Bu sayede aktivasyonunuz da düşer. Tekrar aktivasyon için lisans almalısınız.

Kod:
slmgr /ipk VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T

Bu işlemden sonra format atıp atmamak sizin kararınız ona bir şey diyemem.

Aşağıdaki satırı da yollayarak Windows 10 Pro lisansınızı Microsoft'un sağladığı generic key'e dönüştürün. Bu sayede aktivasyonunuz da düşer. Tekrar aktivasyon için lisans almalısınız.

Kod:
slmgr /ipk VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T

Bu işlemden sonra format atıp atmamak sizin kararınız ona bir şey diyemem.
Yani gerek varmı hocam

Yani gerek var mı hocam?

Ben olsam atardım. Bir yabancı kaynakta KMS'den komut satırlarıyla tamamen ayrılmanın mümkün olmadığından bahsediliyordu.

Eğer Microsoft'tan lisans alacak kadar bütçeniz yoksa Google'dan basit bir Windows 10 lisans araması yaparak lisans alabilir ve etkinleştirmenizi yapabilirsiniz. Tavsiyem OEM türünde bir lisans almanız olacaktır. Bu sayede lisansınız anakartınıza gömülecek ve temiz kurulumlarda tekrar tekrar etkinleştirme yapmanıza gerek kalmayacaktır.

Merhaba bilgisayarıma virüs bulaştığı için sıfırdan format attım ve formattan sonra Windows 10 Pro ürün anahtarı ile etkinleştirmem lazımdı bende programsız bir yöntemle etkinleştirdim CMD ile ancak içime sönmeyen bir şey var bu yöntem güvenlimi daha yeni virüslerden kurtuldum hiçbir daha format falan atamam umarım güvenlidir, diyelim ki bu yöntem virüslü nasıl kurtulurum veya nasıl virüssüz etkinleştiririm yazarsanız sevinirim.

Not: KMSpico mu artık ismi neyse onu kullanmadım herkes onu kullanırsan virüs demesin kullanmadım.

KMS8 sunucularına bağlanıyor. Ne kadar güvenli derseniz en kısa özeti ile: Güvenilirliği yok.

Merhaba bilgisayarıma virüs bulaştığı için sıfırdan format attım ve formattan sonra Windows 10 Pro ürün anahtarı ile etkinleştirmem lazımdı bende programsız bir yöntemle etkinleştirdim CMD ile ancak içime sönmeyen bir şey var bu yöntem güvenlimi daha yeni virüslerden kurtuldum hiçbir daha format falan atamam umarım güvenlidir, diyelim ki bu yöntem virüslü nasıl kurtulurum veya nasıl virüssüz etkinleştiririm yazarsanız sevinirim.

Not: KMSpico mu artık ismi neyse onu kullanmadım herkes onu kullanırsan virüs demesin kullanmadım.

İnternette 20TL'ye key var hocam. Bu arada bu KMS serverine bağlanan bir kod. Ne olabilir ne olamaz bilemeyiz fakat güvenilir değil. İlla da güvenli kalmak istiyorsanız format atabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı