Windows 10 Realtek RTL8192DE tanımama sorunu

Fuat Çınar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Windows 10 yükledim ve wi-fi çalışmıyordu aygıt yöneticinden baktım ve Realtek wirelles'te ünlem işareti vardı. Şu anlık kablo kullanıyorum fakat zaman zaman wi-fi lazım oluyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Donanım kimliği bu sanırım.
1.png
2.png
3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan kendi sürümüme uygununu bulamadım. Bir program yükledim ve onunla güncelledim fakat hala sorun devam ediyor malesef.

Sürüm ne alaka ? Attığım linkten işletim sisteminize uygun olanı indirip kurun dedim. Açılan sayfadan kırmızı ile aldığım yeri indirin.

Ekran Alıntısı.JPG

İnternete baktım fakat windows 10 sürümünü bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Bir de bilgisayarım lenovo ve lenovo'nun sitesinde windows 7 sürümü ve ar9285 sürümü var.

Normalde Wifi kartı "Qualcomm Atheros AR9285" ama başta yanlış yazıcı yükleyince aygıt yöneticisinde ünlemli şekilde yüklendi gösteriyor. Yani Realtek RTL8192yi kaldırıp Qualcomm Atheros AR9285 yüklemek gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı