Windows 10 RedStone Güncellemesi Ne Zaman Gelecek?

Kardeşim, Türkiye inan buna daha da kötü yerlere gidecektir. Ülkemiz gitgide ileri medeniyetlerden, çok daha uzaklara gitmektedir. Yani artık değiştirecek bir şey de kalmadığı aşikardır. İnsanlar ekonomik olarak ne kadar zayıflarsa, o kadar daha bağımlı hale gelirler. Örnekleri eski uygarlıklarda epey çok.

Bir sürü ülkelerin dil desteğini vb. Her şeyini tamamlamakta, fakat Türkiye'ye gelince ertele ertele. Oyun firmaları da öyle.
Bilişimde gerideyiz de ondan. Bilişimi Türkiye'nin %90'ı oyun ve face'den ibaret olduğunu sandığından destek verecekleri yer de face ve oyun popülaritesi devreye giriyor.
Windows kısmında da öyle. Çünkü Microsoft en çok istenen dili sitesinde oylamaya sunuyor ama herkes kendi oylama sayfası açıp Türkçe istediğini söylüyor bir kişiye oy verip destek olmuyor ülkemizin insanı. Daha Türk milleti birbirine destek olmazken Microsoft niye olsun.

Bilişimde gerideyiz de ondan. Bilişimi Türkiye'nin %90'ı oyun ve face'den ibaret olduğunu sandığından destek verecekleri yer de face ve oyun popülaritesi devreye giriyor.
Windows kısmında da öyle. Çünkü Microsoft en çok istenen dili sitesinde oylamaya sunuyor ama herkes kendi oylama sayfası açıp Türkçe istediğini söylüyor bir kişiye oy verip destek olmuyor ülkemizin insanı. Daha Türk milleti birbirine destek olmazken Microsoft niye olsun.
Oyun firmaları da öyle, millet alışmış tabi korsan oyun indirmeye. Kimse Türkçe altyazı yapma gereksinimi bile duymuyor artık.

@Murat5038
Özel mesaj nasıl atıldığını bulamadığım için burdan yazmak zorunda kaldım, kusura bakmayın.
Şu konudaki problemi yaşıyorum ve resimler görünmediğinden sorunu çözemiyorum.
Bilgisayarınızda Bellek Azaldı Hatası
Yardımınıza ihtiyacım var.
Yeni konu açıp etiketleyebilirdiniz. Özel mesaj sistemi kapalıdır.
Sanal bellek nedir araştırın. O kısmın değerlerini paylaşın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı