Evet HDR kapalı sanırım fakat nasıl açacam? Tuşlar aktif değil?HDR açık olabilir mi acaba ekran kartı ayarlarında yada oyun içi ayarlarda? FPS düşüyorsa HDR kapatılıyor olabilir.
Hocam eğer sisteminiz çok iyi değilse ve monitör desteğiyle de alakası var sanırım, HDR açmayın. Ben de pek bilmiyorum, ancak HDR High Dynamic Rate diye geçiyor, ve bildiğim kadarıyla, normalde oyun motoru 1 milyon renk arasından seçim yapıyorsa objeler için, 16 milyon oluyor (sayılar örnektir), bu yüzden daha çok yük biniyor.
RTX 2070, Ryzen 3600 var hocam, sistemle alakalı değil bence ama sayende galiba sorunun neden kaynaklandığını anladım, şimdi tek sorun ben bu HDR' yi nasıl aktifleştirecem acaba onu çözmeliyim, teşekkürler.Hocam eğer sisteminiz çok iyi değilse ve monitör desteğiyle de alakası var sanırım, HDR açmayın. Ben de pek bilmiyorum, ancak HDR High Dynamic Rate diye geçiyor, ve bildiğim kadarıyla, normalde oyun motoru 1 milyon renk arasından seçim yapıyorsa objeler için, 16 milyon oluyor (sayılar örnektir), bu yüzden daha çok yük biniyor.
Oyun içi ayarlarla alakası olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.