Windows 10 Retail Key Farklı Bilgisayarda Kullanılabilir mi?

Qwerty10

Hectopat
Arkadaşlar merhaba Retail key aldım bu keyi etkinleştirdim, yarın bir gün PC'yi değiştirsem bu Retail'i gene kullanabilir miyim? Microsoft üzerinden bir de Retail keyin Microsoft aktifleştigini nasıl anlarız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft hesabı PC de kayıtlıysa otomatik ona bağlanır ve etkinleştirme kısmında dijital lisans gibi bir şey yazar buradan anlarsın. Eski PC'den key silinerek yeni PC de kullanılabilir. Zaten OEM keyden farkı da budur.

Arkadaşlar merhaba Retail key aldım bu keyi etkinleştirdim, yarın bir gün PC'yi değiştirsem bu Retail'i gene kullanabilir miyim? Microsoft üzerinden bir de Retail keyin Microsoft aktifleştigini nasıl anlarız?
Elbette kullanılabilir. Retail anahtarların diğer anahtarlara göre avantajı bir PC'den başka PC'ye yeniden girilip kullanılabilmesi.

Hesabınızla ilişkilendirilir anahtar bu arada.

Microsoft hesabını lisansa bağlarsan başka bilgisayara geçince o Microsoft hesabını girersen lisansın etkinleşmesi gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı