Windows 10 rezerve etmek şart mı?

AhmetColak

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi rezerve etmem şart mı yoksa indirip kurabilir miyim, bir diğer sorum 8.1 sürümüyle güncelleme yapabilir miyim yoksa 8.1.3 sürümü şart mı? Son olarak korsan Windowslar da yükseltebilecek deniyor. Bu biraz saçma ve haksız değil mi ya da doğru mu?

Rezerve edip en az 1 defaya mahsus yükseltme yapmanız şart. Windows 8.1 işletim sisteminizi güncelleme kalmayana dek tüm güncellemeleri yapın, rezerve ikonu çıktıktan sonra da rezerve işleminizi yapın. Daha sonra isterseniz temiz kurulum yapabilirsiniz. Evet korsan işletim sistemleri şimdilik aktifleşebiliyor fakat MS bu işe illaki çözüm bulacaktır, ileri ki güncellemelerde çoğunun anahtarı iptal olur :)

Ben 3 hafta önce notebook aldım ve 1 hafta önce rezerve ettim. Şimdi otomatik yükselttim ama windows etkinleştirilmedi diyor benden ürün anahtarı istiyor bu sorununu nasıl halledebiliriz

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı