Windows 10 rezerve uygulamasının kaybolması

Kadir Özakdağ

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8.1 kısmında da konu açmıştım cevabımı burada alırsam kapatırım. Bende windows 10 rezerve uygulaması geldi rezerve ettim ancak 2 gün önce gitti. Windows update kısmında rezerve edildiği yazıyor ancak onayı gürüntüle dediğimde hiçbir karşılık alamıyorum ne yapabilirim?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows update kısmında rezerve edildiği yazıyor ancak onayı gürüntüle dediğimde hiçbir karşılık alamıyorum ne yapabilirim?
Rezerve etti isen başka birşey yapmana zaten gerek yok. Çıkınca uyarı gelecektir.

Windows 8.1 kısmında da konu açmıştım cevabımı burada alırsam kapatırım. Bende windows 10 rezerve uygulaması geldi rezerve ettim ancak 2 gün önce gitti. Windows update kısmında rezerve edildiği yazıyor ancak onayı gürüntüle dediğimde hiçbir karşılık alamıyorum ne yapabilirim?

Bende de gitti, sıkıntı yok. :)

Yardımlarınız için teşekkürler içim rahatladı:)

Denetim masasındaki de kayboldu ama e-postamda onay maili duruyor. Sıkıntı olmaz herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı