ZeroSchulz
Kilopat
Windows 10 bilgisayarımı ayarlar üzerinden sıfırladıktan sonra kurulumu yaptım. Masaüstünde sağ tık yaptığım zaman yaklaşık bir buçuk dakika bekliyor. Çözümü var mıdır ve neden kaynaklanıyor?
Formattan sonra ekran kartı driverını güncellersem düzeliyor yani? Peki GeForce Experience üzerinden güncellesem olur mu?Uzun süre bu problemle baş ettim ben de. Format attıktan sonra ekran kartı sürücüsünü kurduktan sonra çözmüştüm. Onun yerine sağ tıktan Nvidia kullanıyorsanız denetim masasını atmanız gerek. Bunun için Sistem Yapılandırmasından Hizmetler bölümüne geldikten sonra Nvidia Display Container LS üzerindeki tiki kaldırın.
Çok uzun bir süre dediğim gibi bu sorunla mücadele ettim.Formattan sonra ekran kartı driverını güncellersem düzeliyor yani? Peki GeForce Experience üzerinden güncellesem olur mu?
Güncel sürücüleri yükleyin. Eksik varsa tamamlayınız.Windows 10 bilgisayarımı ayarlar üzerinden sıfırladıktan sonra kurulumu yaptım. Masaüstünde sağ tık yaptığım zaman yaklaşık bir buçuk dakika bekliyor. Çözümü var mıdır ve neden kaynaklanıyor?
Windows 10 bilgisayarımı ayarlar üzerinden sıfırladıktan sonra kurulumu yaptım. Masaüstünde sağ tık yaptığım zaman yaklaşık bir buçuk dakika bekliyor. Çözümü var mıdır ve neden kaynaklanıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.