Windows 10 Sanal Monitör Oluşturma

• Konuyu başlatan fouur
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 6.762

fouur

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, PC'ye ikinci monitör bağlandığında ekran genişletildiği gibi sanal bir monitör oluşturmak istiyorum. Amacım ikinci (sanal) monitörde ekran kaydederken diğer monitörde Chrome'dan internette dolaşmak istiyorum ve bu kısmın video kaydına girmesini istemiyorum. Windows Tuşu+Tab'a basıp ikinci monitör ekledim ancak istediğim şekilde olmadı birinci (asıl) monitöründe ekran kaydını aldı. Ne yapmalıyım?

Merhabalar ben de farkli bir islem icin buna ihtiyac duyuyorum. Malum durumlardan oturu evden calisiyorum. Kendi PC'imde 3 adet monitor var. Calisma alani cok daha rahat oldugu icin is laptopuma TeamViewer ile baglanip kendi bilgisayarimdan calismak istiyorum. TeamViewer coklu monitor destekliyor. Eger Laptopumda 2 adet ekrani Sanal bir sekilde olusturabilirsem TeamViewer ile baglanip bunlari kullanabilirim daha rahat calisabilmek icin. Yeni konu acmak istemedim hali hazirda varken.

Bende konuyu açtığım günden beri hiç bir yerde bulamadım. Forumda da bilen biri yok sanırım.

Üstünden baya zaman geçmiş amma farkındayım bende sizin yapdığınız gibi yapmak istiyordum ve bu adamın videosunu gördüm denedim çalışıyor sıkıntıda yok
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstünden baya zaman geçmiş amma farkındayım bende sizin yapdığınız gibi yapmak istiyordum ve bu adamın videosunu gördüm denedim çalışıyor sıkıntıda yok
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O kadar çok işime yaradı ki bu video çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı