İmpalox Decapat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #1 Technopat YouTube kanalından izleğerek UEFI belleğini hazırladım, sonrasında kuruluma geçtim ve bir sorunla karşılaştım. SSD'ye kuramıyorum.
Technopat YouTube kanalından izleğerek UEFI belleğini hazırladım, sonrasında kuruluma geçtim ve bir sorunla karşılaştım. SSD'ye kuramıyorum.
Çözüm MayCrasH 7 Nisan 2020 Orada gözüken bölümü sil, tek ayrılmamış bölüm olunca yeni butonuna bas, çıkan mesaja onay ver, devam et.
Orada gözüken bölümü sil, tek ayrılmamış bölüm olunca yeni butonuna bas, çıkan mesaja onay ver, devam et.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #2 Diski biçimlendirmeyi denedin mi? Artı 0 Eksi
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #3 Orada gözüken bölümü sil, tek ayrılmamış bölüm olunca yeni butonuna bas, çıkan mesaja onay ver, devam et. Artı 1 Eksi Çözüm
Orada gözüken bölümü sil, tek ayrılmamış bölüm olunca yeni butonuna bas, çıkan mesaja onay ver, devam et.
KS KS İmpalox Decapat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #4 MayCrasH dedi: Orada gözüken bölümü sil, tek ayrılmamış bölüm olunca yeni butonuna bas, çıkan mesaja onay ver, devam et. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Orada gözüken bölümü sil, tek ayrılmamış bölüm olunca yeni butonuna bas, çıkan mesaja onay ver, devam et. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #5 Problem çözüldü mü? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Nisan 2020 #6 Olmazsa Diskpart ile temizleyin diski: Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net Artı 0 Eksi
Olmazsa Diskpart ile temizleyin diski: Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net
KS KS İmpalox Decapat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #7 MayCrasH dedi: Problem çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Evet, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi