Windows 10 ses sorunu

keskinslender

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, başımda çok sinir bozucu bir sorun var. Kulaklığım sıkıntısız her türlü çalışıyor. Windows 10 bir sistemim var fakat kulaklığı takıyorum aygıtı soruyor, kulaklığı seçiyorum ses gelmiyor, daha sonra kulaklık takılı bir şekilde bilgisayarı yeniden başlattığımda ses gelmeye başlıyor. Her seferinde yeniden mi başlatıcağım, bunun bir çözümü yok mudur? Ses sürücülerini falan güncelledim ama hiçbir işe yaramadı.

Arkadaşlar merhaba, başımda çok sinir bozucu bir sorun var. Kulaklığım sıkıntısız her türlü çalışıyor. Windows 10 bir sistemim var fakat kulaklığı takıyorum aygıtı soruyor, kulaklığı seçiyorum ses gelmiyor, daha sonra kulaklık takılı bir şekilde bilgisayarı yeniden başlattığımda ses gelmeye başlıyor. Her seferinde yeniden mi başlatıcağım, bunun bir çözümü yok mudur? Ses sürücülerini falan güncelledim ama hiçbir işe yaramadı.
Buna çok benzer sorun ile karşı karşıyayım, eğer sorunu çözdüyseniz nasıl yaptığınızı paylaşabilir misiniz? Sürücüyü güncelleştirdim, ses denetimi yaptım ama yine de çözülmedi.

Onay alsın konu linkini buraya atın yardımcı olayım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı