Windows 10 seste ve görüntüde takılma

akinc

Hectopat
Katılım
18 Kasım 2019
Mesajlar
3.182
Makaleler
6
Çözümler
7
Yer
Bursa
Merhabalar. Bundan önce bu sorunumla ilgili bir konu açtım. GeForce Experience ile sürücüyü güncellememi söylediler, güncelledim. Bir süreliğine sorun çözüldü ancak şu an tekrar çıktı. Arkada bir meet toplantısı açıkken başka bir sekme açıp hareket etmeye çalıştığımda rahatsız edici bir cızırtı sesi duyuyorum ve görüntü takılıyor. Aynı zamanda bu sorunu Valorant'ta mağazaya gelen skinlerin animasyon videolarını izlemeye çalıştığımda da yaşıyorum. Sürücüyü Experience'ten güncellediğimde YouTube'daki takılma sorunu gitti sadece.

Sizce DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yüklemeli miyim? Evet ise yüklerken sitesinden mi yüklemeliyim yoksa Experience kurup mu yüklemeliyim? Sorunun neden ekran kartı sürücüsünden kaynaklı olduğunu düşündüğümü sorarsanız, internetim 50'ye 5, oyunlarda 10-40 ping civarı alıyorum. Kulaklığım değişimden yeni geldi, kablosunda sorun yok. Ki kulaklıktan kaynaklansa sadece seste sıkıntı olurdu ancak hem görüntü takılıyor, hem cızırtılı ses geliyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Windows sürümüm: Windows 10 Pro - 2004

Sistemim:
i5 9600KF
B365M PRO VDH
GTX 1660 Super Gaming X
1x16 GB DDR4 3000 MHz
XPG S40G 1TB M.2
KCAS Plus 700W 80+ Bronze
 
Kaldırdıktan sonra tekrar Experience kurmamın bir sakıncası olur mu?

Düzeltme:
Sanırım zaten Experience linki koymuşsunuz. Bugün deneyeceğim, teşekkürler.
@sleepinnice sorun birkaç gün önceye kadar tekrarlamamıştı. Şimdi tekrar ortaya çıktı. Sekmeler arası geçiş yaparken görüntü takılıyor "zzzzz" tarzı rahatsız edici bir ses geliyor. YouTube'da bazen video izlerken durduk yere takılıyor 3-4 saniyeliğine. Ne yapabilirim? Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp son sürümü kurmuştum. Başka bir çözüm yolu var mıdır?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı