Windows 10 sıfırlama hatası

Crilion

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarımı Windows ayarları üzerinden sıfırlamak istiyorum ama kurtarma ortamı bulunamadı hatası alıyorum. İnternetteki çoğu insan reagentc /enable yapın diyor fakat ben reagentc /enable yaptığımda şu hatayı alıyorum.
'Reagentc' is not recognized as an internal or external command,
Operable program or batch file.'
Bu sorun nedir nasıl çözülür neden olur açıklarsanız sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim iyi sosyaller.

@Crilion disk yönetimi'nin görselini paylaşın.

Merhaba hocam kusura bakmayın görmedim atıyorum hemen.

1755269488283.png

Windows'un kurulu olduğu diskte kurtarma bölümü (533 MB) silinmiş.

Windows yüklü USB belleğiniz var mı?

Normalde böyle olmalı;

1755269829016.png

Bu sisteme sıfırlama yapsanız bile sorunlar devam eder. Bence USB bellekle temiz kurulum yapın.

Son düzenleme:
Windows'un kurulu olduğu diskte kurtarma bölümü (533 MB) silinmiş.

Windows yüklü USB belleğiniz var mı?

Normalde böyle olmalı;

Eki Görüntüle 2556429

Bu sisteme sıfırlama yapsanız bile sorunlar devam eder. Bence USB bellekle temiz kurulum yapın.

Merhaba hocam öncelikle yardım ettiğiniz için teşekkürler o silinen 533 MB ne işe yarıyor normalde ve neden silinmiş olabilir?

Kurtarma bölümü hocam. Adı üstünde. Windows ola ki göçerse veya sıfırlama gerekirse o bölümü kullanıyor. Normalde kendi kendine silinmez. Kurulumda yanlışlıkla silmiş olabilirsiniz.

Bilmiyorum tanıdık bir bilgisayarcıya vermiştim o hem SSD takmıştı hem de CD yerini söküp HDD'yi oraya takmıştı neyse peki format atarsam sorunum çözülür mü? Bu arada bilgisayarıda farklı bir sorundan formatlamak istiyorum önceki konumdan bakabilirsiniz.

USB bellekle kurulumda disk seçme ekranında Disk 0'a ait tüm bölümleri silin. Ardından "Yeni"ye tıklayıp rakamı onaylayın. Böylece olması gereken bölümler tekrar oluşur. İleri deyip kuruluma başlayın.

İlk defa format atacağımda disk seçme ekranı her zaman otomatik geliyor değil mi geldiğinde bölümleri silip yeniye tıklayıp 0 mı yazacağım (sizi de uğraştırdım kusura bakmayın)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı