Pismaniyee
Hectopat
Microsoft edge (2 sekme) + Discord açık %73 RAM kullanıyor. 4 GB RAM'im var. Sıfırlamadan önce böyle değildi. Virüs falan da yok. Windows ile alakalı bir sorun mu?
Microsoft Edge (2 sekme) + Discord açık %73 RAM kullanıyor. 4 GB RAM'im var. Sıfırlamadan önce böyle değildi. Virüs falan da yok. Windows ile alakalı bir sorun mu?
Nasıl düzeltebilirim? Mem reduct indirim ama simgesi biraz garip sorun çıkar mı?Mem Reduct indir memnun değilsen. Ve evet Windows'la alakalı
Hocam evet Mem Reduct iyi Ram kullanımını azaltıyor şuan bende onu kullanıyorumMem Reduct indir memnun değilsen. Ve evet Windows'la alakalı
Az önce attığım resimdeki simge sorun etmez değil mi? En son kullandığımda virüs bulaşmıştı. Yanlış mı indirdim?Hocam evet Mem Reduct iyi Ram kullanımını azaltıyor şuan bende onu kullanıyorum![]()
Niye sorun çıksın ki ben kullanıyorum sorun çıkmıyorNasıl düzeltebilirim? Mem reduct indirim ama simgesi biraz garip sorun çıkar mı?
Eki Görüntüle 1380932
Güncelleme ile bunun düzelmesini bekle ya da eski sürüme geçebilirsinNasıl düzeltebilirim?
@notcfn 'nin dediği gibi yap bende öyle yazacaktım ama Hocam yazmış.Az önce attığım resimdeki simge sorun etmez değil mi? En son kullandığımda virüs bulaşmıştı. Yanlış mı indirdim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.