Linux Kaymak
Kilopat
Hocam ilk başta keşke 64'ü açsaydınız bir deneyin.64. İlk başta arm64'ü açtım.
Hocam ilk başta keşke 64'ü açsaydınız bir deneyin.64. İlk başta arm64'ü açtım.
Bunda güvenlik sorunu olmadı direkt açıldı.Hocam ilk başta keşke 64'ü açsaydınız bir deneyin.
Evet ben ilk başta 64'ü açın demiştim ama canınız sağolsun.Bunda güvenlik sorunu olmadı direkt açıldı.
Yok hocam hani siz uzun zamandır Belleğinizi temizlemiyorsunuz ya birde arkada Chrome vb. açık öyüzden oradan Belleği temizleye tıklayın Düşücektir ve Ses simgesinin yanında Ram kullanımı kaç yazıyor.Bunda güvenlik sorunu olmadı direkt açıldı.
Eki Görüntüle 1380978
3,91 GB boşta diyor hatalı değil mi? 4 GB RAM'im var.
50 yazıyor. Bir şey daha soracaktım. Ben bunu masaüstüne nasıl getiririm? Hep klasörden açmak zorunda mıyım? Zip olarak indirmiştim.Yok hocam hani siz uzun zamandır Belleğinizi temizlemiyorsunuz ya birde arkada Chrome vb. açık öyüzden oradan Belleği temizleye tıklayın Düşücektir ve Ses simgesinin yanında Ram kullanımı kaç yazıyor.
Hocam ben her bilgisayarı açınca kullanıyorum çok iyi oluyor ama oyunlarda pek kullanmıyorum ama siz her bilgisayar açılınca temizleyin veya Ram kullanımı çok yükseldiyse temizleyin.Eki Görüntüle 1380980
%30 düştü neredeyse. Bunu hep kullanmak mı lazım? Yoksa bir kere kullanınca yetiyor mu?
Hocam görev çubuğuna sabitleyip ordan açın ve hocam konuyu soru olarak mı işaretlediniz?50 yazıyor. Bir şey daha soracaktım. Ben bunu masaüstüne nasıl getiririm? Hep klasörden açmak zorunda mıyım? Zip olarak indirmiştim.
Hocam onu bilmiyorum bence açmayın onuEki Görüntüle 1380987
Alttakileri açsam sorun olur mu?
Orijinal web site evet doğru.Bu site doğru mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.