Windows 10 sıfırlama sorunu

Noggola

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda bazı sorunlar var ve Windows'tan kaynaklı diye düşünüyorum fakat sıfırlayamıyorum (Windows 10 kullanıyorum). Mikrofonda sesi kötü iletme, bazı programları kullanırken yanıt vermeme hatası almam ve oyunlarda FPS sorunları yaşıyorum (GPU kullanımından). Windows'u sıfırlamaya çalışıyorum yaklaşık %5-6'ya gelince bir sorun oluştu diyor ve sıfırlamıyor. Media Creation Tool ile yeniden Windows 10 USB belleği hazırlayayım diyorum ISO dosyasını yüklerken hata veriyor ve yüklemiyor. Technopat'ın verdiği linkten Windows 10 ISO dosyasını yükledim USB belleği hazırladım fakat bu sefer de Boot işleminde hata verdi. Bir de Windows Kurtarma Sürücüsü hazırlayayım dedim ve yeniden denedim %40-45'e gelince hata verdi yine sıfırlamadı. Sanırım başka hiçbir yolu kalmadı ne yapacağım ? Bu yaşadığım sorunlar anakarttan veya işlemciden dolayı olabilir mi ? (ekran kartını garantiye yollamıştım ve yenisini yolladılar.) MSI'a mesaj attığımda ekran kartın yenilendiğine göre bu yaşadığın sorunlar anakarttan veya işlemciden olma ihtimali yüksek ama siz önce sıfırlayıp varsa sistemin yazılımsal problemini giderdikten sonra yollayın denmişti fakat sıfırlayamıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı