Windows 10 sıfırlama yaparken %1'de takıldı

kadirbedir58

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı zaten sıfırlamak istiyordum. Windows 8.1'den Windows 10'a geçtim ve sıfırlamayı başlattım. Ancak "bu bilgisayar sıfırlanıyor %1" yazısıyla yaklaşık 2 saattir karşılıklı bakışıyoruz. Bilgisi olanların yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Bilgisayarı yeniden başlatın. Büyük ihtimal işletim sistemi bulunamadı diyecektir. USB'den temiz kurulum yapın. Aynı kapıya çıkacak. Sıfırlama sistem dosyalarında bozulma olmuşsa sorun çıkartabiliyor. Ayrıca sabit diskte sorun olma ihtimali için de kurulum yaptıktan sonra HD Tune programıyla durumunu kontrol edin.

Aklınızda bulunsun sıfırlama yapmak yerine Windows 10 Medya Oluşturma Aracı ile ve ya sürümünüze uygun Windows 10 10586 iso dosyasının içini sıkıştırma programıyla açıp setup.exe'yi windows içinden çalıştırarak otomatik seçilen ayarları koruma seçeneğine tıklayıp 2. seçenekle sıfırlama gibi temiz kurulum başlatabilirsiniz. Ayrıca Windows ile ilgili sorun oluşmuşsa temiz kurulum yapmanıza gerek yok, tekrar kurulum ile de çoğu sorun çözülüyor. Tekrar kurulum yapmak için otomatik olarak seçilen ayarları koruma seçeneğini aynı şekilde bırakmanız yeterli. Tekrar kurulum yapınca ayarlarınız, programlarınız, dosyalarınız aynı şekilde kalır kısacası düzeniniz bozulmaz.

Kurulum yaparken ürün anahtarı sorarsa bu adımı atla seçeneğini seçin. Genel kurulum anahtarıyla kurulum yapılır, donanım kimliği üzerinden sistem etkinleşir.
benim de bilgisayarım %1 de takılı kaldı kapatıp tekrar açtım işleme devam etmeye çalışıyor. güvenli mod da mı açmam lazım ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı