M
Meraklı Üye
Ziyaretçi
Sürücüler arasında yoksa, bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Ses sürücüsünü yükleyin ve oradan gerekli ayarlamaları yapın.
Arkadaslar sa cumleten yardiminiza ihtiyacim yanlis yerdeysem kusura bakmayin lutfen win 10 sifirlama yaparken sorun okustu dedi ve sonrasinda win 10 yeniden baslat dedi ok dedim ve simdi pc nin kendi marka yazisi geliyor ve sinrasinda simsiyah bi ekran ne yapmaliykm lutfen yardimBilgisayara 8.1'den 10 yükseltmesi yapmıştım. Wifidan belli aralıklarla çıkıp tekrardan bağlanıyordu bu sorunu düzeltmek için format atayım dedim. Formatın ilk aşaması, bilgisayarınız sıfırlanıyor %60 da iken resimdek sorun karşıma çıktı bilgisayarı yeniden başlattım fakat acer logosu gözüküp 10 saniye sonra bir daha baştan başlıyordu. Alt+f10 ile windows kurtarmaya girdim fakat bir türlü çözümünü bulamadım. İnternette de sorunun çözümü yoktu yardımcı olabirseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 98293
Arkadaslar sa cumleten yardiminiza ihtiyacim yanlis yerdeysem kusura bakmayin lutfen win 10 sifirlama yaparken sorun okustu dedi ve sonrasinda win 10 yeniden baslat dedi ok dedim ve simdi pc nin kendi marka yazisi geliyor ve sinrasinda simsiyah bi ekran ne yapmaliykm lutfen yardim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.