Windows 10 Şifre girme ekranı gelmiyor!

Önyükleme altından Güvenli Önyükleme seçeneğini devre dışı bırakın.

upload_2017-3-16_17-41-14.png

Bunun için:

Yeniden Başlat butonuna basarken Shift tuşuna basılı tutun. PC açılınca Sorun Gider ekranına geleceksiniz. Burada Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Seçenekleri > Yeniden Başlat deyin.

PC yeniden başlayınca karşınıza bir liste gelecek. Burada Güvenli Mod'u seçin ve girin. Güvenli Mod'da sistem şifrenizi soracaktır. Giriş yaptıktan sonra Başlat Menüsü'nü açın ve msconfig yazın.

Güvenli Önyükleme seçeneğini kaldırıp Uygula > Tamam deyin. PC'yi normal modda yeniden başlatınca artık şifre sorulması gerek.

aaaa.PNG
ilk önce güvenli modda açıyoruz. bu 1
denetim masasına giriyoruz.
sistem ve güvenlik te yönetimsel araçlara giriyoruz
sonra sistem yapılandırmasından tüm hizmetleri aktif hale getirip yeniden başlatıyoruz..
:)))

Bende shift tuşuna basılı tutarak bilgisayarı açtım ama yardım menüsüde gelmedi ama açılışı biraz farklıydı bilgisayarın ekran karardı ortada Windows'un kendi animasyonu olan dönen şey geldi lütfen bekleyin dedi sonra yine aynı kilit ekranına geldim. Herhangi bir kurtarma menüsüne uğramadım bilgisayarımın formatı yeni msconfig ile oynamıştım bende 1 ay oldu bilgisayarı toplayalı lütfen yardım edin."Ön yükleme ayarlarını kalıcı yap" olan checkbox boşluğuna tıkladım uygula deyip yeniden başlat dediğimi hatırlıyorum enson.

Son düzenleme:
Bu sorunu ben de Win10 bilgisayarımda yaşıyordum. Ctrl + Alt + Del tuş kombinasyonunu şifre ekranında uygularsanız 1-3 saniye içerisinde şifre yazma bölümü gelecektir. Ben sorunu bu şekilde çözdüm umarım sizde de işe yarar.

Eğer hiçbir şekilde bilgisayarınızın şifre ekranı gelmiyorsa bilgisayarınıza bağlı olan maile bir posta atın ve eğer posta bildirimleriniz açıksa sağ altta gelen posta bildirimini açın. Sonrasında zaten şifre isteyecektir. (Bu yöntemi kullanarak da şifre ekranını açabildim.)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı