Windows 10 Sifremi Unutmak

Regwield

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarımın şifresini unuttum ne yapmak gerektiğini bilmiyorum. Kullandığım bilgisayarda orijinal Windows 10 kurulu (BIOS) ve masaüstü ayrıca Windows 10'un USB olarak kurulumuna sahibim. Fakat ne yapmam gerektigini bilmiyorum lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurun.
1534709738983.png

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Şu video'yu izlemeni öneririm.

Öneriniz icin Tesekkurler bu uuygulamadan sonra windows un orijinalliği gidermi?
Ve taktiği usb klasik bir usb mi yoksa windows usb simi?

Buyurun.
Eki Görüntüle 324735

Öneriniz icin Tesekkurler fakat windows 10 kullaniyorum.

Buyurun.
Eki Görüntüle 324735

Öneriniz icin Tesekkurler bu uuygulamadan sonra windows un orijinalliği gidermi?
Ve taktiği usb klasik bir usb mi yoksa windows usb simi?

1534709738983.png

Yorumu iyi okuyunuz. @Recep Baltaş daha detaylı biliyordur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı