Windows 10 Sistem Aşırı Yavaş

ABerra

Decapat
Bilgisayarım aldıktan bir yıl sonra yavaşlamaya başladı. Bir arkadaşımla konuştuğumda format atmam gerektiğini söyledi. Dosyaları koruyarak format attım. Oyunlarım D diskindeydi. Oyunların DLL dosyaları sistemden silindi ama kendileri duruyor. E haliyle çalışmıyorlar. Steam'den tekrar indirmeyi düşündüm ama Steam'i açmak bile işkence. Sistem bilgilerim bunlar. Kasması için bir sebep bulamıyorum. Steam'le ilgisi olmayan LoL gibi oyunlar bile açılmıyor. Güncelleme gelmeden önce sürekli oyunda donmaya başlamıştı güncelleme geldiğinde de güncelleme %100'de kalmaya başladı. Umarım bir tavsiyeniz olur.

365585

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım aldıktan bir yıl sonra yavaşlamaya başladı. Bir arkadaşımla konuştuğumda format atmam gerektiğini söyledi. Dosyaları koruyarak format attım. Oyunlarım D diskindeydi. Oyunların DLL dosyaları sistemden silindi ama kendileri duruyor. E haliyle çalışmıyorlar. Steam'den tekrar indirmeyi düşündüm ama Steam'i açmak bile işkence. Sistem bilgilerim bunlar. Kasması için bir sebep bulamıyorum. Steam'le ilgisi olmayan LoL gibi oyunlar bile açılmıyor. Güncelleme gelmeden önce sürekli oyunda donmaya başlamıştı güncelleme geldiğinde de güncelleme %100'de kalmaya başladı. Umarım bir tavsiyeniz olur.

Eki Görüntüle 365585
Format attığınız için oyunlarınız çalışmaz. Yeniden kurman lazım. Sistem özelliklerin nedir?

Format attığınız için oyunlarınız çalışmaz. Yeniden kurman lazım. Sistem özelliklerin nedir?
Bunlar işine yarar mı bilmiyorum ama oyunlarımın çalışmamasını kabullendim zaten. Dediğim gibi Steam'den bir şeyler indirmek zaten hayal ama LOL gibi bağımsız oyunları tekrar indirdim. Belli bir hata almasam da oynayamıyorum yüklenme tamamlanmıyor. Ne biliyim çok absürt ama film klasörünü açmaya çalışırken bile yanıt alınamıyor hatasıyla karşılaşabiliyorum.
365693

Videoda gösterilen USB formatlama kısımlarını yaptım, şimdi ne yapacağım RAM testi için?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı