Trko
Femtopat
Daha fazla
- RAM
- 16GB 3200MHZ
- SSD veya HDD modeli
- 240gb samsung sdd,2tb baracuda 7200rpm hdd
- Ekran kartı
- XFX 6600xt
- Anakart
- Msi B450m pro m2 max
- İşlemci
- Ryzen 5 5500
Merhaba. Oyun oynarken veya herhangi bir şey yaparken aniden tarayıcı (Opera gx) ya da oyun 4-6 saniyeliğine yanıt vermiyor. Diyorum belki oyunda problem tüm oyunlarda bu var ve ne zaman oyun takılı iken ses açma veya Spotify falan açmaya çalışayım PC mouse hareket ediyor, tıklayınca mouse animasyonu var fakat hiçbir şey açmıyor. File Explorer hariç, oyunu SSD'ye de kurdum aynı.
Mesela MSFS oynarken CPU kullanımı %30 ekran kartı kullanımı %80-90 arası RAM kullanımı, 2-3 Tab açık olmasına rağmen Max %80 disk kullanımı yine aynı şekilde %30'u geçmiyor. Windows güncel sürücüleri silip yükledim, aynı. Virüs yok. Format atıyorum 1-2 gün sıkıntı yok ama sonra yine aynı donmalar oluyor. Kafayı yiyeceğim. Sorun ne sizce?
Mesela MSFS oynarken CPU kullanımı %30 ekran kartı kullanımı %80-90 arası RAM kullanımı, 2-3 Tab açık olmasına rağmen Max %80 disk kullanımı yine aynı şekilde %30'u geçmiyor. Windows güncel sürücüleri silip yükledim, aynı. Virüs yok. Format atıyorum 1-2 gün sıkıntı yok ama sonra yine aynı donmalar oluyor. Kafayı yiyeceğim. Sorun ne sizce?
Son düzenleyen: Moderatör: