Zeki_Erdem Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #1 Merhaba benim bilgisayarım Windows 10 yanlışlıkla bilgisayarımdan bir ayar açtım ve sol tarafta GPU, CPU, FPS, RAM kullanımını gösteriyor ve bunu kapatmak istiyorum. Ama kapatamıyorum yardım edin nereden kapatabilirim? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 27,7 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba benim bilgisayarım Windows 10 yanlışlıkla bilgisayarımdan bir ayar açtım ve sol tarafta GPU, CPU, FPS, RAM kullanımını gösteriyor ve bunu kapatmak istiyorum. Ama kapatamıyorum yardım edin nereden kapatabilirim?
luthien52 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 119 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #2 "Ctrl + Shift + O" tuş kombinasyonunu kullanın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Zeki_Erdem Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #3 luthien52 dedi: "CTRL + Shift + O" tuş kombinasyonunu kullanın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
luthien52 dedi: "CTRL + Shift + O" tuş kombinasyonunu kullanın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim