Windows 10 sistem geri yükleme başlamıyor

sorxenti

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler dilerim. Bir yakınım benden bilgisayarına format atmamı istedi, ben de yapabileceğimi söyledim ve bilgisayarı aldım. Bana yanında bir USB bellek verdi ve bu belleğin içindekileri yedekleyip, USB'yi format diskine dönüştürmemi istedi. Ben de kendi bilgisayarımdan işlemlere başladım. Fakat USB'de virüs varmış ve içindekiler benim bilgisayarıma atınca silindi. Sonrasında o bilgilerin çok önemli olduğunu ve bu bilgilerin formatlanacak bilgisayardan alındığını öğrendim. Ek bilgi olarak, bu dosyalar USB'ye aktarılırken bilgisayardan silinmiş.

Benim aklıma sistem geri yükleme yapmak geldi ve birkaç hafta önceki kayda dönmeyi denedim, fakat yaklaşık 4 saattir bekliyorum. Bilgisayarı kapatıp tekrar açsam, bilgisayarda daha da önemli bilgiler var ve onların yedeklenmeden silinmesi facia olur diye endişe ediyorum. Çok uzun yazdım biliyorum, ama bir de bu bilgisayar eski, yani HDD gibi donanımlar eski ve yavaş; bu durum işlemi etkiliyor olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce bende geri yükleme yapmak zorunda kaldım, bende uzun süre aynı yerde takılmıştı biraz araştırdım en sonunda sadece beklemeye karar verdim benim işlem bayağı sürdü ama sonunda oldu. HDD'nin eski olması tabii etikler. Beklemeni öneririm olmaz ise bilmiyorum maalesef. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Daha önce bende geri yükleme yapmak zorunda kaldım, bende uzun süre aynı yerde takılmıştı biraz araştırdım en sonunda sadece beklemeye karar verdim benim işlem bayağı sürdü ama sonunda oldu. HDD'nin eski olması tabii etikler. Beklemeni öneririm olmaz ise bilmiyorum maalesef. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Kusura bakmayın, buraya bakmayı unutmuşum. Evet, HDD’nin eski olması etkiliyormuş. Yazıdan yaklaşık 4 saat sonra geri yüklendi ama istediğim dosyaları yedeklememiş. Sağlık olsun, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı