S SmauG52 Hectopat Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar bu test sizce iyi mi ayrıca testtekilerin ne anlama geldiğini yazabilecek var mı bana. Mesela 9, 5 olan ne skoru. CPU'da 8, 5 var bunlar nedir açıklar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2020
Arkadaşlar bu test sizce iyi mi ayrıca testtekilerin ne anlama geldiğini yazabilecek var mı bana. Mesela 9, 5 olan ne skoru. CPU'da 8, 5 var bunlar nedir açıklar mısınız?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 12 Kasım 2020 #2 Sistem puanı. Bellek puanı. İşlemci puanı. Bunu tam bilmiyorum ama işlemci frekansının çekirdekle çarpımı sanırım. Video kodlama puanı. Ekran kartı puanı. Directx 9 puanı. Directx 10 puanı. Oyun puanı. Disk puanı. 10 üzerinden puanlama yapılmış. Artı 0 Eksi
Sistem puanı. Bellek puanı. İşlemci puanı. Bunu tam bilmiyorum ama işlemci frekansının çekirdekle çarpımı sanırım. Video kodlama puanı. Ekran kartı puanı. Directx 9 puanı. Directx 10 puanı. Oyun puanı. Disk puanı. 10 üzerinden puanlama yapılmış.