Öncelikle Günaydın Ve Merhaba,Bilgisayarım sihay ekran oldu sadece fare işleri gözüküyordu, ben de format attım ama hala aynı bazen açılmıyor başlangıç ekranına geri dönüyor.
Hocam Windows tuşu + r yapın çıkan ekranda explorer.exe yazıp enter yapın masaüstü gelecektir.
Ekran kartı ram veya bir donanımda sorun olsa siyah ekranda mause imleci de olmazÖncelikle Günaydın Ve Merhaba,
Sorununuzla ilgili olarak şu adımları takip edin
1- Reset atın reset atarak belki sorununuz düzeltebilir
2- CTRL+ALT-DEL Tuşuna basın ve oturumunuzu kapatıp açın sorun düzelmesse yeni hesap açın
3-Windows tuşuna basın eğer Windows menüsü geliyorsa ara yerinden tam ekranlı bir program yada bir oyun ismini girin oyun yada program açıldıktan sonra çıkış yapın sorun geçiçi olarak düzelir.
4-CTRL+ALT+DEL Tuşuna basıp görev yöneticisine tıklayın daha sonra sol üst taraftan dosya>Yeni Görev çalıştıra basın daha sonra
explorer.exe yazın ve tamam deyin
alternatif yönlere bakarsak
1- Ramlari çıkarıp takın belki ramlerde sorun vardır
2-Ekran kartını çıkarın ve yeniden takın
3- Ekran Kartı driverında sorun olabilir güncelleyin yada değiştirin (tabi siyah ekrandan nası olcaksa .d)
4- Yine düzelmesse Bilgisayarı aldığınız yerin müşteri hizmetleri/teknik servisine başvurun.
Gelmedi denedimHocam Windows tuşu + r yapın çıkan ekranda explorer.exe yazıp enter yapın masaüstü gelecektir.
Gelmedi denedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.