Windows 10 sistem siyah ekranda kalıyor

egedurden

Picopat
Daha fazla  
Dün CS oynarken canım sıkıldı ve çıktım sonra tekrar PC'yi açmaya çalışırken Windows logosundan sonrası ekran full siyah oluyor, ne yapabilirim? Birçok kez yeniden başlattım sorun ilk defa oldu ve hiçbir şey yapmadım diye düşünüyorum.

Dün CS oynarken canım sıkıldı ve çıktım sonra tekrar PC'yi açmaya çalışırken Windows logosundan sonrası ekran full siyah oluyor, ne yapabilirim? Birçok kez yeniden başlattım sorun ilk defa oldu ve hiçbir şey yapmadım diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20250511_125045.jpg
    IMG_20250511_125045.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 21
Aldığınız hataya bakacak olursak güncellemeden kaynaklı duruyor, gelişmiş seçeneklerden geri yükleme seçeneği ile geri yükleme yapabilirsiniz.

Şu anda bir video izliyorum ve adamın dediklerini yapıyorum güvenli mod ile PC açıldı bakalım devamında neler yapacak haberdar edeceğim hocam.

Şu anda bir video izliyorum ve adamın dediklerini yapıyorum güvenli mod ile PC açıldı bakalım devamında neler yapacak haberdar edeceğim hocam.

Güncelleme büyük ihtimale düzgün yüklenmiyen bir BIOS güncellemesiydi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız bu videodaki yöntemi deneyin, yorumlarda çalıştığını söylemişler. Birde diski bilgisayardan çıkartıp yeniden takmayı deneyebilirsiniz.

BIOS olmadığından eminim hocam.

BIOS olmadığından eminim hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız bu videodaki yöntemi deneyin, yorumlarda çalıştığını söylemişler. Bir de diski bilgisayardan çıkartıp yeniden takmayı deneyebilirsiniz.

Deneyip yapıyorum hocam şu anda PC masaüstüne geldi haydi bakalım.

Tamam hocam o zaman fakat log dosyası BIOS'a benziyor.

Gelişmiş seçeneklerden son özellik ve donanım güncellemelerini kaldırıın düzelir.

Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız bu videodaki yöntemi deneyin, yorumlarda çalıştığını söylemişler. Bir de diski bilgisayardan çıkartıp yeniden takmayı deneyebilirsiniz.

Şu anda masaüstüne geldim disk dosyalarını falan temizleyeceğim yeniden başlatacağım bilgi veririm teşekkür ederim şimdiden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı