Windows 10 sisteme USB ile format atıp tekrar Windows kurulsa problem olur mu?

GeForce GTX 1060

Hectopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar başlık karışık gelmiş olabilir. Özetleyeyim sizlere.

Şu an kullandığım işletim sistemi Windows 10. Şimdi ben Windows 10'un içinde USB belleğe Windows 10 ISO dosyasını yazdırıp formatlarsam ve tekrardan Windows 10 kurarsam sorun çıkar mı?

Arkadaşlar başlık karışık gelmiş olabilir. Özetleyeyim sizlere.

Şu an kullandığım işletim sistemi Windows 10. şimdi ben Windows 10'un içinde USB belleğe Windows 10 ISO dosyasını yazdırıp formatlarsam ve tekrardan Windows 10 kurarsam sorun çıkar mı?

Neden çıkarsınki çıkarmaz Windows 10'nun üstüne win10 kurarsan o disk sayfasında diskleri silmelisin yoksa 2'si Dual boot oluyor biri çalışmıyor biri çalışıyor.

Hiç disk olmayacak mı? Oradaki bütün diskleri silmeli miyim?

USB haric evet yani en azindan bende öyle oluyordu öyle söyleyeyim Windows 10 kuruyordum Linux'tan geçerken sonra üstüne Windows 10 LTSC kuruyordum sebebi doğrudan LTSC kurunca sistemde sıkıntı çıkıyordu bende durum böyleydi sizde işi riske amayın silin gitsin zaten orada NTFS oluyor bir de birkaç tane MB'lik disk nları silin gitsin ama dediğim gibi USB'ye dokunmayın zaten silinmiyor.

USB haric evet yani en azindan bende öyle oluyordu öyle söyleyeyim Windows 10 kuruyordum Linux'tan geçerken sonra üstüne Windows 10 LTSC kuruyordum sebebi doğrudan LTSC kurunca sistemde sıkıntı çıkıyordu bende durum böyleydi sizde işi riske amayın silin gitsin zaten orada NTFS oluyor bir de birkaç tane MB'lik disk nları silin gitsin ama dediğim gibi USB'ye dokunmayın zaten silinmiyor.
Hocam ben telefondan sizlere fotoğraf atıp beni yönlendirseniz olur mu? İlk defa format atıyorum da.

1744275105178.png

Burada hangisini tikleyeceğim?

Olur atarsanız yardımcı olurum kurulum USB niz hazır mı hazırsa anakart modelinizi/laptop markanızı söyleyin ona göre yönlendireyim.
Masaüstü kullanıyorum ben. USB hazır Windows 10 ISO falan yazdırdım. Anakartımın adı ise B360M Bazooka (MSI).

Hocam ben telefondan sizlere fotoğraf atıp beni yönlendirseniz olur mu? İlk defa format atıyorum da.

Eki Görüntüle 2466390
Burada hangisini tikleyeceğim?

Tiklemeden devam et zaten Windows 10 destekleyen bir bilgisayarınız var.

Masaüstü kullanıyorum ben. USB hazır Windows 10 ISO falan yazdırdım. Anakartımın adı ise B360M Bazooka (MSI).

Hmm yanlış hatırlamıyorsam F9'du tamam siz hazırladıysanız Shift'e basılı tutarak yeniden başlat deyin bırakmayın bir ekran gelecek lütfen bekleyin yazacak sonra bırakın bana SS atın gelince.

Tiklemeden devam et zaten Windows 10 destekleyen bir bilgisayarınız var.
1744275269049.png

Hata verdi şuan ISO dosyası yüzünden. Media Creation Tool'dan ISO alıp yazdırdım USB belleğe. Güncel değil kötü amaçlı yazılım diyor. Güncel bir ISO dosyası var mı sizde Windows 10 için?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00