Windows 10 siyah ekran gösteriyor

Morcinoo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, oyun oynarken ve arka plan fotoğrafını değiştirdikten sonra ekran siyah oluyor ve gelmiyor fakat Google açtığımda ekran geliyor. Arka planı açınca yine siyah oluyor. Valorant'ta Raze bomba ve çanta attığında ekran anlık siyah oluyor ve geri geliyor. Çözümünüz varsa söyleyin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz hata donanımsal ya da yazılımsal olabilir. İlk olarak uygun driverleri yükleyin. Son zamanlarda oluyorsa yüklediğiniz herhangi bir yazılımda olabilir.
Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Güvenlik ve Bakım\Güvenilirlik İzleyicisi
Bu adımları izleyerek hatanın olduğu zamanları görebilirsiniz tek tek tıklayın kopyala yapıştırla girilmez. Kırmızı çarpı olanlar hata oluyor. Oradan hatayı daha net görebilirsiniz.

Gcubridge, gcuservice diye şeyler var ve yanlarında X var.
Ne yapmam gerek.

Dediğiniz hata donanımsal ya da yazılımsal olabilir. İlk olarak uygun driverleri yükleyin. Son zamanlarda oluyorsa yüklediğiniz herhangi bir yazılımda olabilir.
Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Güvenlik ve Bakım\Güvenilirlik izleyicisi.
Bu adımları izleyerek hatanın olduğu zamanları görebilirsiniz tek tek tıklayın kopyala yapıştırla girilmez. Kırmızı çarpı olanlar hata oluyor. Oradan hatayı daha net görebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı