K KeremKara255 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #1 Windows 10'da görev çubuğu hariç siyah ekran alıyorum. Uygulamalar açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor.
Windows 10'da görev çubuğu hariç siyah ekran alıyorum. Uygulamalar açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor.
CncMinifix55 Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 902 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2023 #2 KeremKara255 dedi: Windows 10'da görev çubuğu hariç siyah ekran alıyorum. Uygulamalar açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft Store içindeki uygulamayı ücretsiz kullanmak için vs. herhangi bir şey indirdinizmi? Artı 0 Eksi
KeremKara255 dedi: Windows 10'da görev çubuğu hariç siyah ekran alıyorum. Uygulamalar açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft Store içindeki uygulamayı ücretsiz kullanmak için vs. herhangi bir şey indirdinizmi?
KS KS K KeremKara255 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #3 CncMinifix55 dedi: Hocam Microsoft Store içindeki uygulamayı ücretsiz kullanmak için vs. herhangi bir şey indirdinizmi? Genişletmek için tıkla... Hayır Artı 0 Eksi
CncMinifix55 dedi: Hocam Microsoft Store içindeki uygulamayı ücretsiz kullanmak için vs. herhangi bir şey indirdinizmi? Genişletmek için tıkla... Hayır