NihatBey0 Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 30 Ağustos 2023 #51 erdqc dedi: Önceden yaptığınız aynı işlem hani Windows 10 ve 8'i aynı diske kurmuştunuzya o işlemi tekrar yapın Zaten bende çok bir şey anlamadım hatadan bildiğim çözümleri söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende iki disk var biri C: Bir i D Windows 10 C de Windows 8.1 D de kurulu
erdqc dedi: Önceden yaptığınız aynı işlem hani Windows 10 ve 8'i aynı diske kurmuştunuzya o işlemi tekrar yapın Zaten bende çok bir şey anlamadım hatadan bildiğim çözümleri söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende iki disk var biri C: Bir i D Windows 10 C de Windows 8.1 D de kurulu
erdqc Centipat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Yer İstanbul 30 Ağustos 2023 #52 NihatBey0 dedi: Bende iki disk var biri C: Bir i D Windows 10 C de Windows 8.1 D de kurulu. Genişletmek için tıkla... İkisini de tekrar kurun. (Windows 10 Home Single Language) (Windows 8.1 Single Language)
NihatBey0 dedi: Bende iki disk var biri C: Bir i D Windows 10 C de Windows 8.1 D de kurulu. Genişletmek için tıkla... İkisini de tekrar kurun. (Windows 10 Home Single Language) (Windows 8.1 Single Language)
NihatBey0 Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 30 Ağustos 2023 #53 erdqc dedi: İkisini de tekrar kurun. (Windows 10 Home Single Language) (Windows 8.1 Single Language) Genişletmek için tıkla... Nasıl kuracağım işte diski tamamen falan mı sileceğim başka bir şey mi yapacağım açıkca anlatabilir misiniz kolayca
erdqc dedi: İkisini de tekrar kurun. (Windows 10 Home Single Language) (Windows 8.1 Single Language) Genişletmek için tıkla... Nasıl kuracağım işte diski tamamen falan mı sileceğim başka bir şey mi yapacağım açıkca anlatabilir misiniz kolayca
erdqc Centipat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Yer İstanbul 30 Ağustos 2023 #54 NihatBey0 dedi: Nasıl kuracağım işte diski tamamen falan mı sileceğim başka bir şey mi yapacağım açıkca anlatabilir misiniz kolayca. Genişletmek için tıkla... İçinde önemli dosyalarınız (resim video) falan yoksa tamamen C diskini temizleyin yeniden Windows 10 kurun o diske.
NihatBey0 dedi: Nasıl kuracağım işte diski tamamen falan mı sileceğim başka bir şey mi yapacağım açıkca anlatabilir misiniz kolayca. Genişletmek için tıkla... İçinde önemli dosyalarınız (resim video) falan yoksa tamamen C diskini temizleyin yeniden Windows 10 kurun o diske.
NihatBey0 Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 30 Ağustos 2023 #55 erdqc dedi: İçinde önemli dosyalarınız (resim video) falan yoksa tamamen C diskini temizleyin yeniden Windows 10 kurun o diske. Genişletmek için tıkla... yok şimdi ctrl a + delete mii yapayım hepsine ben öyle silinmiyor diye biliyorum
erdqc dedi: İçinde önemli dosyalarınız (resim video) falan yoksa tamamen C diskini temizleyin yeniden Windows 10 kurun o diske. Genişletmek için tıkla... yok şimdi ctrl a + delete mii yapayım hepsine ben öyle silinmiyor diye biliyorum
erdqc Centipat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Yer İstanbul 30 Ağustos 2023 #56 Windows 8.1dede sıkıntı varsa D'yi temizleyin 8.1i tekrar kurun. NihatBey0 dedi: yok şimdi ctrl a + delete mii yapayım hepsine ben öyle silinmiyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranından silin herşeyi. Buradan Buradan yazmak zor çok iyi anlatamıyorum
Windows 8.1dede sıkıntı varsa D'yi temizleyin 8.1i tekrar kurun. NihatBey0 dedi: yok şimdi ctrl a + delete mii yapayım hepsine ben öyle silinmiyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranından silin herşeyi. Buradan Buradan yazmak zor çok iyi anlatamıyorum
NihatBey0 Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 30 Ağustos 2023 #57 erdqc dedi: Windows 8.1dede sıkıntı varsa D'yi temizleyin 8.1i tekrar kurun. Kurulum ekranından silin herşeyi. Buradan Eki Görüntüle 1924121 Buradan yazmak zor çok iyi anlatamıyorum Genişletmek için tıkla... he tamam yükleyeyim kurulumu unutmuşum discord falan var mı?
erdqc dedi: Windows 8.1dede sıkıntı varsa D'yi temizleyin 8.1i tekrar kurun. Kurulum ekranından silin herşeyi. Buradan Eki Görüntüle 1924121 Buradan yazmak zor çok iyi anlatamıyorum Genişletmek için tıkla... he tamam yükleyeyim kurulumu unutmuşum discord falan var mı?
erdqc Centipat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Yer İstanbul 30 Ağustos 2023 #58 NihatBey0 dedi: He tamam yükleyeyim kurulumu unutmuşum Discord falan var mı? Genişletmek için tıkla... eerdqc ekleyin
NihatBey0 dedi: He tamam yükleyeyim kurulumu unutmuşum Discord falan var mı? Genişletmek için tıkla... eerdqc ekleyin
NihatBey0 Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 30 Ağustos 2023 #59 erdqc dedi: eerdqc ekleyin Genişletmek için tıkla... attım