Windows 10 siyah ekran hatası

hayır denemedim

tamamdır ben formatlamaya çalışayım iso linki atabilirmisiniz?

evet dedim ya
:'D ben başka bir pc de 8.1 girdinizi sandım.Eğer 8.1 açılıyorsa aynı pc de donanımsal bir sorun yok size önerim bir windows 10 format usb hazırlamanız.Pc nize göre bios girme tuşunuzu bulmanız "genellikle f2" bios açtıktan sonra ordan usb üste almanız aldıktan sonra f10 ile kayıt edin.Ettikten sonra format atarken kurcanız yeri seçmeniz gereken yerden 8.1 ve 10 silin ve C birimini seçip onaylayın.

ben 8.1 başka pcden girdi sanmıştım :D

:'D ben başka bir pc de 8.1 girdinizi sandım.Eğer 8.1 açılıyorsa aynı pc de donanımsal bir sorun yok size önerim bir windows 10 format usb hazırlamanız.Pc nize göre bios girme tuşunuzu bulmanız "genellikle f2" bios açtıktan sonra ordan usb üste almanız aldıktan sonra f10 ile kayıt edin.Ettikten sonra format atarken kurcanız yeri seçmeniz gereken yerden 8.1 ve 10 silin ve C birimini seçip onaylayın.

ben 8.1 başka pcden girdi sanmıştım :D
tam anlamadım ama bios 2013 sürümü ne olduğunu çok anlayamıyorum birde genellikle isoyu indirip 7ziple çıkarıp setuptan kuruyorum ben

denemiştim bios çok eski legacy hatası veriyor
Rufustan mbr ile yapın o normal bir hata diye biliyorum.

Denemiştim BIOS çok eski legacy hatası veriyor

Screenshot_29.png

Bu hata değil mi?

Şu an cidden bir şey anlamadım ama ihtiyacım olan bir işletim sistemini silip yeni bir Windows 10 kurmak ama nasıl yapacağımı bilmiyorum...

Tekrar formatladınızmı?

Siz bence bütün diski sıfırlayın. Windows 10 ve 8'i tekrar dualboot yapın kısacası diskinize yeni bir sayfa açın. :)
nasıl yaparım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı