Windows 10 Siyah Ekran ve Ethernet Bağlantısı Kopması

AtakanD.

Megapat
Makaleler
3
Yer
Antalya
Bundan yaklaşık birkaç gün önce bilgisayarıma format atıp driverlarını sitelerden teker teker kurdum, Windows Update ile bütün güncellemeleri yükledim. Bilgisayarımda 'Bitdefender Total Security' yüklü. 90 günlük deneme sürümü ile. Sorunum başlıkta olduğu gibi ama detaya inecek olursak şöyle; Formattan önce ve sonrası olarak iki başlık altında anlatacağım sorunları. Formattan önce kendi kendine ethernet bağlantım tamamen rastgele olarak gidiyor ve 1 belki 2 dakika sonra düzeliyordu. Bu hatanın çözümünü aramadım sık olmuyor diye ama sıklaşınca sinir etmeye başladı doğal olarak ve format atma hissi duydum. Formattan 1-2 sonra bir sorun yokken bir anda gerek oyunda gerek sistem boşta iken siyah ekranda kalma hataları başladı ve ethernet kopma sorunları da beraberinde başladı. Yüklediğim bir oyun veya program bunlara sebebiyet verir mi emin değilim lakin donanımsal olmasından şüphe ediyorum. Bu konuda sizin yardımınıza ihtiyacım var herkese teşekkürler.

Sistemim:
  • Asus B350M-A PRIME
  • Ryzen 5 1600 [Stok soğutucu ile OC'suz kullanıyorum]
  • Gskill Trident Z RGB 2x8gb 3000Mhz [2933 MHz değerinde çalışıyor.]
  • Samsung 960 Evo 250GB M2 [Driver güncel / Drive Condition:Good / VID 1022 Recomended gibi bir uyarı veriyor / Diskte hali hazırda 76GB boş yer bulunmakta.]
  • 1 Tb Harddisk
  • Asus Rog Strix 1070 O8G [Gaming Mod ile kullanıyorum.]
  • HighPower 600W 80+
Fazladan bir bilgi olarak herhangi bir performans düşüşü görmedim oyunlarda. 1080P monitör kullanmaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı