Windows 10 sorunlu bir sistemdir

Ya en iyi işletim sistemi bana göre linuxtur, hafif ve eğlenceli.
Hayatında bir kere bile kullanmamış olanlar program desteği yok diye uydurmasınlar, bir sürü kaynak var.
Eğer ki kullanım daha fazla olursa artık şu Windows belasından kurtuluruz, kötü demiyorum ama daha iyisi varken neden para vererek daha kötüsünü kullanayım ki?

Ekstra olarak; o sisteme Windows 10 kurarsan söylenirsin tabii. Sistemin yetersiz kalıyor, nasıl performans almayı bekliyorsun?

Sistem yetse bile bin tane sorun çıkıyor karşına. Sistem bir zamandan sonra hantallaşıyor. Oyun vs. açsan yok Direct X yok DLL hataları gibi bir sürü sorun çıkıyor. Bir trojan bulaştı mı sisteme musallat oluyor ve bilgilerini kolayca ele geçirebiliyor. Daha sayılacak çok şey var ama burada bindows fanlarıyla tartışmak istemiyorum.

Sistem yetse bile bin tane sorun çıkıyor karşına. Sistem bir zamandan sonra hantallaşıyor. Oyun vs. açsan yok Direct X yok DLL hataları gibi bir sürü sorun çıkıyor. Bir trojan bulaştı mı sisteme musallat oluyor ve bilgilerini kolayca ele geçirebiliyor. Daha sayılacak çok şey var ama burada Windows fanlarıyla tartışmak istemiyorum.
İlk olarak Windows fanı değilim. İmkanım olsa zaten macOS kullanırım ki yakında kullanmayı düşünüyorum.

Windows, 1 yılda bir temiz kurulum isteyen bir işletim sistemi zaten. Stabil çalışması için bunu yapman gerekiyor buna karşı bir şey demiyorum.

8GB RAM + SSD sistemimden paylaşıyorum gayet de iyi. Performans sıkıntısı aşırı nadir yaşıyorum, o da inşallah Windows 11 ile çözülecek. Dinazor çağından sistemlere Windows 10 kurarsanız olacağı bu.

İlk olarak Windows fanı değilim. İmkanım olsa zaten macOS kullanırım ki yakında kullanmayı düşünüyorum.

Windows, 1 yılda bir temiz kurulum isteyen bir işletim sistemi zaten. Stabil çalışması için bunu yapman gerekiyor buna karşı bir şey demiyorum.
Ne Linux ne Windows en iyisi macOS bencede.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı