Windows 10 sorunlu bir sistemdir

Argümanım yok demiyorsun da, "ummakta hata yaptım" diye geçiştiriyorsun.

Geliceksen, doğru düzgün bir argüman ile gel. Yoksa boş boş konuşuruz.

macOS kursan yine bir şey demezdimde Linux nedir hacı ya, Linux benim kullandığım programların yarısını desteklemiyor, şu an 20-25 program kullanıyorum. Kullandığım programların neredeyse 5 ya da 10'unu falan destekliyor.

Hangi Allah'ın kulu RTX 3070'e Linux kurar, kardeşim inşallah Linux'u kurarken sarhoşsundur, yoksa bir doktora git.
Bir ekran kartına Linux kuramazsın. Bu bir. İkincisi bu benim sistemim ve ne yapacağım seni gram ilgilendirmez. Bu iki. Üçüncüsü Windows gibi bütün RAM ve CPU'mu sömüren bir sistemi niye kurayım? Ne için? Linux'ta çalışmayan 10 oyun için mi? Güldürmeyin beni. Argüman sunmuyorsunuz, sebep vermiyorsunuz. Sarhoşsunuz gibi komik cevaplar yazıyorsunuz.

macOS kursan yine bir şey demezdimde Linux nedir hacı ya, Linux benim kullandığım programların yarısını desteklemiyor, şu an 20-25 program kullanıyorum. Kullandığım programların neredeyse 5 ya da 10'unu falan destekliyor.
Piyasada en çok kullanılan işletim sistemi Windows'tur. Adamlar enayi mi az kullanılan işletim sistemleri için uğraşsınlar?

Kullandığım sürücülerin yalnızca 1’i (GPU sürücüsü) destekleniyor. Oyunlar desteklenmiyor. Kullanmam gereken Z-kitap uygulamaları stabil çalışmıyor.

Çöbuntu'yu kullandım 1 ay kadar. Hiçbir program inmiyor.

1633374844986.png

Ubuntu'da da deneyebilirim istersen. Kurması 5 dakikamı alır.

Dediğim gibi, bizim ülke foss yazılıma bakmak yerine illa proprietary yazılım kullanmak istediğinden, GIMP'ya da Kdenlive gibi foss alternatifleri görmezden gelip "yazılım yok" diyor.

Bir ekran kartına Linux kuramazsın. Bu bir. İkincisi bu benim sistemim ve ne yapacağım seni gram ilgilendirmez. Bu iki. Üçüncüsü Windows gibi bütün RAM ve CPU'mu sömüren bir sistemi niye kurayım? Ne için? Linux'ta çalışmayan 10 oyun için mi? Güldürmeyin beni. Argüman sunmuyorsunuz, sebep vermiyorsunuz. Sarhoşsunuz gibi komik cevaplar yazıyorsunuz.

Hayır ekran kartına kurdum demedim, sistemi dedim bir de art yaptım Linux sevenlerle alakalı.

Dosya Ekleri

• linux.png
    linux.png
    3 KB · Görüntüleme: 57
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı