Çözüldü Windows 10 Sound Blaster Cinama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

musbelive

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, SBC tıklıyorum açılmıyordu bende sildim baştan yüklerim diye fakat öyle pek popüler bir indirme link bulamadım gezgirler gibi ya da herhangi başka bir site gibi, kendi sitesine girdim ama biraz karışık geldi bana hangisini indirceğimi bilemedim. Ben SBC normal kullanıyordum SBC 2 kullanabilir miyim bilmiyorum. Bilgisayarım Monster Abra A7 V3.1 bana indirme linki atabilir misiniz? Windows 10'da açabileceğim bir SBC kullanmak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Destek sitesinde güncelledi driverları, kontrol edip bir daha yükleyin.

Benimde bununla ilgili bi sorunum var gerçi önceden böyle bi sorun yoktu birdenbire ortaya çıktı. Uygulamada ayarları kurcaladığımda youtube dan müzik dinlerken anında etki ettiğini görebiliyorum. Youtube da müzik dinlerken çok net berrak kaliteli bir ses veriyor ama normal pc den herhangi bir oynatıcıdan müziği açtığım zaman acayip bi boğukluk var bariz bi fark var yardımcı olabilecek var mı?

http://www.monstersdriver.com/drivers/abra/a7_v5x/sbcinema.rar
Bunu bir dene olmaz ise imzamdan aida64 rapor sonucunu paylaşın.
Murat bey denedim indirdim açıldığında bunu soruyor '' the current selected is disabled not present, not supported by the application, or has unplugged jack connections. Do you want to select another audi device now ? '' Yes or No seçenekleri var evet diyorum bir şey değişmiyor açılmıyor SBC.

Dilerseniz SBC 2'yi bir deneyin belki işe yarar. Arkadaşın verdiği linkte 12.sıradaki linkte mevcut.
verdiğin linkten indirdim açtı fakat ''there is no supported device available'' uyarısı veriyor tamam diyorum bu sefer SBC kapanıyor oysa benim bütün sürücülerim güncel neden böyle yapıyor anlamadım

Murat bey denedim indirdim açıldığında bunu soruyor '' the current selected is disabled not present, not supported by the application, or has unplugged jack connections. Do you want to select another audi device now ? '' Yes or No seçenekleri var evet diyorum bir şey değişmiyor açılmıyor SBC.

verdiğin linkten indirdim açtı fakat ''there is no supported device available'' uyarısı veriyor tamam diyorum bu sefer SBC kapanıyor oysa benim bütün sürücülerim güncel neden böyle yapıyor anlamadım

aynı sorun bende de vardı işte SBC 2 'nin 1.00.09 versiyonunu yükleyince sorun çözüldü. Yüklemeden önce eski sürümü sildim ama direk üstüne kurmadım.

verdiğim linki denemişsiniz zaten öyle yazmışsınız yukarıda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı