Windows 10 "srtTrail.txt" hatası

ArturMorgan

Picopat
Katılım
3 Kasım 2020
Mesajlar
79
Çözümler
1
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Dün Windows Update'in çalışmaması nedeniyle bir sitedeki bir çözüm yolunu CMD komut istemine yazdım.
[CODE title="CMD"]Sc Stop wuauserv
Rd / s / q C: \ Windows \ SoftwareDistribution[/CODE]

Bu kodu yazmamın akabininde ise masaüstü tamami ile siyahlaştı ve uygulamalar tek tek kaybolmaya başladı. Ben de yeniden başlatarak çözüme ulaşırım düşüncesiyle makineyi resetledim ve sonuç olarak daha kötü bir hale geldi.

Mavi ekran hatası:
20210405_101816.jpg


Evet gördüğünüz gibi bu lanet srtTrail hatası alıyorum.
Çözüm olarak ise gelişmiş sorun giderme kısmından CMD ile birkaç kod satırı yazdım. Kendi içinde bir şeyler yükledi fakat nafile. Hala sorunum devam etmekte, yaklaşık 4 saattir bu problem ile uğraşıyorum. İnşallah sorunuma çözüm bulabiliriz. Şimdiden yazan yazmayan herkese teşekkür ediyorum, iyi günler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'a girebiliyor musunuz? Eğer girebiliyorsanız başka bir bilgisayardan bu link aracılığıyla programı indirin ve sorun veren bilgisayarınızın özelliklerini (eğer bilmiyorsanız BIOS'da yazar veya işlemci kısmında her ikisini seçin) kurma kısmında (ilk başta saat ve klavye ayarları yapmanız lazım)
Sol altta bu bilgisayarı onar seçeneği var ona tıklayın ve sistemi düzeltin eğer olmaz ise şimdi yükle kısmından format atıp işletim sistemini tekrar yükleyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı