Windows 10 SSD görmüyor

mrtcntrkmn

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum. Windows'un yüklü olduğu SSD'yi laptop görmüyor, harddisk kutusuyla başka bilgisayarda SSD'ye ulaşabiliyorum fakat bilgisayarım açılmıyor. Bilgisayarımı tekrar açmam için ne yapmam gerekli.
  • Dell İnspiron 3542
  • CPU: İntel i5 4210U
  • RAM: 8GB
  • Ekran Kartı: Nvidia 820M
  • İşletim sistemi: Windows 10 64bit
  • Depolama: Corsair 240 Force LE SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS kısmında HDD görünüyor mu kontrol eder misiniz ? Bir de boot sırasını kontrol edin.
BIOS'ta SSD gözükmüyor. Kimi zaman sıkıntısız açılan bilgisayar donuyor, tekrar açmaya gelince "Internal drive not found" hatası alıyorum.
Harddisk kutusu ile SSD'yi başka bilgisayara takıp kullanabiliyorum ama bilgisayarımda kullanamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'ta SSD gözükmüyor. Kimi zaman sıkıntısız açılan bilgisayar donuyor, tekrar açmaya gelince "internal drive not found" hatası alıyorum.
Harddisk kutusu ile SSD'yi başka bilgisayara takıp kullanabiliyorum ama bilgisayarımda kullanamıyorum.

Hocam Usb ile takıp da yeniden kontrol edebilir misiniz ? HDD bağlantı noktasında sorun olma ihtimali yüksek.

Hocam Usb ile takıp da yeniden kontrol edebilir misiniz ? HDD bağlantı noktasında sorun olma ihtimali yüksek.
İki tane Harddisk var biri SSD ikiside çalışıyo ikisinide söktüm Harddisk kutusuna koydum SSD'yi USB ile boot etmeye çalışıyorum.

İki tane Harddisk var biri SSD ikiside çalışıyo ikisinide söktüm Harddisk kutusuna koydum SSD'yi USB ile boot etmeye çalışıyorum.
Malesef olmadı.

Malesef olmadı.

O zaman bir teknik servise göstermende fayda var dostum aklıma başka bir şey gelmiyor anakart sorunu yoktur inşallah o da aklıma gelmiyor değil. Bir de son olarak bir USB bellek takarak dener misiniz ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı