Windows 10 SSD üzerinde çok yavaş açılıyor

Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar, laptopım 11 saniyede açılıyor. UEFI kurulum Windows 10. Babamın bilgisayarı da SSD kullanıyor fakat o laptop 3 saniyede açılıyor. Benim donanım özelliklerim babamın laptopundan kat ve kat daha yüksek.
Babamın laptopı:

Benim laptopım:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, laptopım 11 saniyede açılıyor. UEFI kurulum Windows 10. babamın bilgisayarı da SSD kullanıyor fakat o laptop 3 saniyede açılıyor. Benim donanım özelliklerim babamın laptopundan kat ve kat daha yüksek.
Babamın laptopı:

Benim laptopım:

11 sn gayet güzel değer zaten. Çoğu SSD'li sistem o civarlarda açılıyor sizin babanızınkinde bir anormallik var :D

Güç seçenekleri> kapak kapatıldığında ne yapılacakları seç> şu anda kullanılamayan ayarları değiştir> hızlı başlatın olduğu tiki işaretleyin.

Güç seçenekleri> kapak kapatıldığında ne yapılacakları seç> şu anda kullanılamayan ayarları değiştir> hızlı başlatın olduğu tiki işaretleyin.
Hızlı Başlat güvenilir değildir ve 11 saniye normal bir değer.
O bölüme ulaşamadım. Yardımcı olur musunuz?
Hızlı Başlat güvenilir değildir ve 11 saniye normal bir değer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı