Windows 10 Stabil mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar bir çok araştırma yaptım. Benim sorduğum soruyu birçok arkadaş sormuş ama yakın tarihte olan bulamadım. Ben bilgisayarı oyun videosu çekip montajlamak için falan kullanırım daha çok böyle şeyler hoşuma gider. Bir ara Win10 kullanmıştım fakat oyunların kasması, aşağıya aldığım oyunu bidaha açamam yani kapanması, oyunları tam ekran yapamama gibi sorunlar yaşıyordum ve tekrar win8.1'e döndüm. Benim sorum win10'da bu sorunlar halloldu mu? Sizce win10'a geçiş yapmalı mıyım? Stabil bir işletim sistemi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükseltme yapıp geçerseniz pek stabilite beklemeyin. Stabil kullanmak için temiz kurulum şart.

Ben farklı zamanlarda Win7, Win8.1 kullandım. Şu an Win10 kullanıyorum ve en kullanışlı, hızlı sistem bu kesinlikle. Bazen sorunlar yarattığı oluyor ama her Windows'ta olan standart sorunlar ekstra bir şey yok. Ancak aklınızda olsun BIOS ve sürücülerinizin güncel olması oldukça önemli.

Şuan %90 stabil. Zaten Windows 7'den sonra çıkan sistemler en az 1 yıl test sürecine tabi tutuluyor. Küçük hatalar ise güncellemeler sayesinde gideriliyor.
Günül rahatlığı ile kurabilirsiniz :)

Yükseltme yerine temiz bir kurulum yap, sistem özelliklerinde iyiyse hiçbir sorun çıkmaz ve ilk çıktığı günden itibaren gelen güncellemeler ile sürekli daha iyiye gidiyor stabilite sorunu yok. Tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı