Windows 10 Steam Açılmıyor

RoadRunner06

Centipat
Arkadaslar Windows 10 güncelleme yaptıktan sonra diye tahmin ediyorum cunku Steam düzgün bir şekilde çalışıyordu şimdi Steam girmeyi denediğimde de hiç bir tepki vermiyor. DLL dosyalarında eksik var galiba tarattırdığımda gördüğüm kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisinden steam ile alakalı her şeyi kapattıktan sonra deneyin bir de eğer denediyseniz eksik olan dll dosyasını internetten bulun derim

Ayni sorun bende de oldu. Windows 10 guncellemesinden sonra açılmadı. Steam kaldırıp tekrar yükledim. Düzeldi. ( Eski Steam setup varsa ordan kurulum yapma. Sitesinden yeni setup indir.)

Bir de benim yaptığım yanlisı yapma. Oyunlarin yedeklerini alip kaldır. Yoksa nanayi yersin. 😂

Dediginiz gibi yaptim silip yükledim ama Steam tepki vermiyor peki Windows kurulu oldugu yerlemi yoksa oyunlarin oldugu yeremi kurcaz Steam'i bu calismasina bir engel mi ve DLL dosyalari bayağı fazla eksik farkli bisey bence.

Dediginiz gibi yaptim silip yükledim ama Steam tepki vermiyor peki Windows kurulu oldugu yerlemi yoksa oyunlarin oldugu yeremi kurcaz Steam'i bu calismasina bir engel mi ve DLL dosyalari bayağı fazla eksik farkli bisey bence.

Kaldirirken kalinti dosya kalmiş. Olabilir. Tamamen sildiğinize eminseniz. Kurulu olduğu HDD veya SSD'ye dosya onarimi yapin.

Dedipiniz her şeyi yaptım şu tarzda DLL hataları veriyor tarattım da ama Steam tıkladımda tepki yok hiçbir şekilde.
dll hataları

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-03-29 175637.jpg
    Ek Açıklama 2020-03-29 175637.jpg
    286,9 KB · Görüntüleme: 47
  • Ek Açıklama 2020-03-29 175637.jpg
    Ek Açıklama 2020-03-29 175637.jpg
    286,9 KB · Görüntüleme: 50
  • Ek Açıklama 2020-03-29 175856.jpg
    Ek Açıklama 2020-03-29 175856.jpg
    250,6 KB · Görüntüleme: 41
Saol denicem
Evet arkadaslar cozdum isi burada Recep abi super sekilde Windows 10 son guncelleme atmis onu kurdum duzeldi ve isin guzelligi kutupaneyi ayni yolu gosterdim her oyunu denetleyip sorunsuzca actim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı