Windows 10 Sürekli Mavi Ekran Hataları

dundar87

Centipat
Herkese merhabalar.
Şu anda internetimin oldukça kısıtlı olduğu bir yerde kalıyorum ve bilgisayarım sürekli olarak çeşitli mavi ekran hataları veriyor.
Ccleaner ile temizlik yaparken minidump dosyalarınıda temizlemiş ancak bugün yine 2 defa mavi ekran hatası verdi minidump dosyası aşağıdadır.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump'a bakamıyorum aldığın hatayı yazar mısın? Büyük ihtimal RAM veya SSD/HDD ile ilgili sorun yaşıyorsundur .
Bad object header ve irql not less or equal aldım bugün.
Onun dışında singleplayer oynadığım iki tane oyun vardı hiç bir sıkıntı yokken durduk yere oyunu kaydettigim anda mavi ekran veriyordu.

Bad Pool Header olabilir mi ilk hata? 2. Hata genelde RAM'den veya driverdan kaynaklanıyor 2 adet RAM varsa ilk önce yerlerini değiştirin sorun devam ederse RAM'leri tek tek deneyin.
Bad pool degildi bad object yazıyordu ondan eminim internetten araştırdım hiç öyle bir hata karşılasmadım. 3 adet RAM var yerlerini değiştirmiştim daha öncesinde.
Windows bellek tanımlamadan hiç birinde sorun gözükmemişti. Memtest64 ile teste soktuğumda ise 2. hatayı meydana getirdi.

3 adet RAM önerilmez. Mümkünse birini sök.
Memtest ile RAM testi yap. Logitech araçlarını sil. Windows update ile güncellemeleri yükle.
Deomon tools kaldır.
Daemon tools kaldırdım. RAM'lerden 1 tanesini söktüm. Logitech araçları işlevsel olarak çok işime yarıyor sisteme nasıl bir etkisi oluyor acaba bilgilendirebilir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı