MaxiMeow
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar, 8.1 Windows olan bilgisayarımı yakın zamanda Windows 10 olarak güncelledim fakat güncelledikten sonra hiçbir şekilde ses gelmiyor. Mikrofonda sorun yok çalışıyor fakat ses alamıyorum. Realtek ses driverlerının neredeyse hepsini denedim fakat Realtek driveri bir türlü aygıt yöneticisinde ismi geçmedi. Kayıttan yürütme aygıtlarını açtığımda ise (19CSPR) olarak gözüküyor. Bu da monitörün adı. Monitörüm VGA çıkışlı fakat ekran kartım HDMI böyle olduğu içinde dönüştürücü aldım. Monitörü TV olarak algılayıp sesi oraya aktarmaya çalıştığından şüpheleniyorum. Fakat böyle bile olsa Hoparlör hiçbir şekilde gözükmüyor. Ana kartımın adı Casper Bilgisayar Sistemleri A.Ş. ASUS, MSI, falan değil evet ben de çok şaşırdım sonradan ama öyle maalesef. Modeli ise Casper CD. VTI4770A. Casper'ın sitesinde de driveri bulamadım. (PC 64 Bit) Bu problemi çözebilmem için yardımcı olur musunuz lütfen. Tüm forumları araştırdım fakat bir şey bulamadım. Gerekli resimleri eklere bıraktım.
Denediğim driverler;
Anakart Bilgisi;
Kayıttan yürütme aygıtları burada enteresan bi şekilde Hoparlör yok ses jaklarını algılamıyor kulaklık, hoparlör vs.
Dönüştürücü kablo
Denediğim driverler;
Anakart Bilgisi;
Kayıttan yürütme aygıtları burada enteresan bi şekilde Hoparlör yok ses jaklarını algılamıyor kulaklık, hoparlör vs.
Dönüştürücü kablo
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: