Windows 10 Sürüm 1809 Güncellemesi Bulunamıyor

SvenNoderT

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 gün önce bilgisayarım Windows 10 Sürüm 1809 güncellemesini almıştı henüz indirme aşamasındayken elektrikler kesildi fakat güncelleştirmenin yükleme aşamasında değildi daha sadece indiriyordu. Elektrikler geldikten sonra bilgisayarda sorun olup olmadığını kontrol etmek için açtım ''Windows Düzgün Bir Şekilde Kapatılmadı'' uyarısı verdi ve bende yeniden başlat dedim ve herhangi bir sıkıntı yoktu. Ardından tekrar elektriklerin gitme ihtimaline karşı sonra güncellerim diyip bilgisayarı kapattım. Bugün güncellemek için bilgisayarı açtım fakat ''Güncelleştirmeleri Denetle'' dediğimde ''Güncelsiniz'' mesajını alıyorum ayrıca ''Güncelleme geçmişini görüntüle'' dediğimde sadece bir adet bugün yapılmış güncelleme gözüküyor, öncekiler gözükmüyor. Fakat bilgisayarımda Windows sürümü 1803 olarak gözüküyor. Beklemem mi gerekiyor? Yoksa bir sorun mu var ne yapabilirim?
Buradan en üstteki ''Hemen güncelleştirin'' butonuna basarak güncelleme yapsam herhangi bir veri kaybına uğrar mıyım? Temiz kurulum yapmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 2 gün önce bilgisayarım Windows 10 Sürüm 1809 güncellemesini almıştı henüz indirme aşamasındayken elektrikler kesildi fakat güncelleştirmenin yükleme aşamasında değildi daha sadece indiriyordu. Elektrikler geldikten sonra bilgisayarda sorun olup olmadığını kontrol etmek için açtım ''Windows Düzgün Bir Şekilde Kapatılmadı'' uyarısı verdi ve bende yeniden başlat dedim ve herhangi bir sıkıntı yoktu. Ardından tekrar elektriklerin gitme ihtimaline karşı sonra güncellerim diyip bilgisayarı kapattım. Bugün güncellemek için bilgisayarı açtım fakat ''Güncelleştirmeleri Denetle'' dediğimde ''Güncelsiniz'' mesajını alıyorum ayrıca ''Güncelleme geçmişini görüntüle'' dediğimde sadece bir adet bugün yapılmış güncelleme gözüküyor, öncekiler gözükmüyor. Fakat bilgisayarımda Windows sürümü 1803 olarak gözüküyor. Beklemem mi gerekiyor? Yoksa bir sorun mu var ne yapabilirim?
Buradan en üstteki ''Hemen güncelleştirin'' butonuna basarak güncelleme yapsam herhangi bir veri kaybına uğrar mıyım? Temiz kurulum yapmak istemiyorum.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum burdan indir temiz kurulum yap.

ISO dosyasını arkadaşımızın verdiği linkten indireceksin. Sonra üzerine sağ tıklayıp bağla diyeceksin. Sonrada bilgisayarım içine girip orda ISO dosyadını takılı olduğunuz göreceksin. Üzerine çift tıklayıp gireceksin orda yükleme exe’sine girip yükseltme yapacaksın.

Windows 10'u İndirin buradan ''Hemen güncelleştirin'' butonuna basarak güncelleme yapsam sorun olur mu? Herhangi bir veri kaybına uğrar mıyım?
W10.PNG

Evet, ekim güncellemesi (1809) bazı kişilerin özellikle "Belgelerim" klasörünü sildiği için geri çekildi. Düzeltilince geri yayınlanır. Eğer 1809'a geçmediyseniz henüz geçmeye çalışmayın. Bunu ben söylemiyorum, Microsoft söylüyor... Ayrıntılı bilgi linkte mevcut. :)

https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-1809a-gecmeyin.608256/

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı